Una de les sèries més esperades de la pròxima temporada televisiva és la continuació de Merlí: sapere aude. La sèrie de Movistar+ protagonitzada per Carlos Cuevas en el paper del Pol Rubio, un estudiant de filosofia que va abraçar aquesta disciplina després de tenir un professor com en Merlí Bergeron, spin-off de la sèrie del mateix nom que es va emetre a TV3.

merli sapere aude3

María Pujalte i Carlos Cuevas, 'Merlí: sapere aude' (Movistar+)

merli sapere aude2

Claudia Vega, Carlos Cuevas i Pere Vallribera a 'Merlí: sapere aude' (Movistar+)

merli sapere aude4

Pablo Capuz i Carlos Cuevas a 'Merlí: sapere aude' (Movistar+)

Després de l'èxit de la primera temporada, on el personatge de Cuevas arriba a la universitat, coneix noves professores que el marquen de manera especial (el personatge de María Pujalte), nous companys de classe i nous amics dels quals s'enamora (el milionari 'Rai', interpretat per Pablo Capuz), ja s'ha començat a gravar la segona entrega de capítols d'una de les sèries amb més fans a les xarxes, i ja s'han vist les primeres imatges:

Una de les coses que trobaran a faltar els fans de la sèrie és la relació entre el Pol i el Bruno (David Solans), que s'arrossega des del començament, quan anaven a l'institut. Els dos amics no es retrobaran, ja que el personatge de Solans no hi apareix per motius creatius.

david solans carlos cuevas

David Solans i Carlos Cuevas, 'Merlí: sapere aude' (Movistar+)

Però que no pateixin els fans que el marro està assegurat en una sèrie que no defuig de reproduir les pulsions sexuals dels seus personatges. A Merlí: sapere aude es parla de la vida. I les relacions, l'amor, la passió, el sexe, formen part de la vida. Probablement, qui agafarà el testimoni de protagonitzar moments intensos amb en Pol serà el personatge de l'Axel, un atractiu fuster que està fent tasques de restauració a la universitat.

jordi coll

Jordi Coll (@jordicol.l)

jordi coll3

Jordi Coll (@jordicol.l)

jordi coll 4

Jordi Coll (@jordicol.l)

Qui li donarà vida és el magnífic actor català Jordi Coll. A Coll l'hem vist en nombrosos musicals catalans com El petit príncep, en programes de molt d'èxit, com Tu cara me suena, on va participar en la setena edició, o formant part de l'elenc de El secreto de Puente Viejo o La otra mirada. Un actor que promet provocar més d'un sospir en el personatge del Carlos Cuevas i en molts espectadors i espectadores de la sèrie.

jordi coll2

Jordi Coll, 'La otra mirada' (@jordicol.l)

jordi coll tu cara

Jordi Coll, 'Tu cara me suena 7' (@jordicol.l)

jordi coll petit princep

Jordi Coll, 'El petit príncep' (@jordicol.l)

Ganes que arribi ja la nova temporada.