Els darrers dies lamentablement ens hem hagut de fer ressò de dues tràgiques morts que han passat a l'aigua de manera colpidora. Fa una setmana, ens assabentàvem de la mort de l'actriu Mary Mara, als 61 anys, que va deixar commocionats els seus seguidors. El cos de la intèrpret, coneguda a la televisió dels Estats Units pel seu paper de l'inspectora 'Bryn Carson' a Nash Bridges o pel de 'Loretta Sweet' a Urgencias, però també per diferents papers en reconegudíssimes sèries com Ley y Orden, Ally McBeal, El ala oeste de la Casa Blanca, Bones, Mentes criminales, NYPD Blue, Siete en el paraíso, Dexter, Lost, Ray Donovan o Shameless, va aparèixer sense vida en un riu de Nova York, el Saint Lawrence, i la principal hipòtesi seria la de que hauria mort ofegada quan estava nedant al riu.

mary mara i john travolta ig
Mary Mara, al costat del seu bon amic John Travolta / Instagram
mary mara instagram
Mary Mara / Instagram

I aquest dijous ens hem llevat amb una altra notícia luctuosa, una altra mort que també ha tingut lloc damunt les aigües. Parlem del marit de la intèrpret Bevin Prince. A ella segur que els espectadors la coneixeran pel seu paper de Bevin Mirskey a la sèrie One tree hill, tot i que també se l'ha pogut veure a Mujeres desesperadas o House. Estava casada des de feia sis anys amb el seu marit, l'empresari William Friend, que malauradament ha perdut la vida quan va sortir a navegar amb el seu vaixell, per un llac, i va quedar atrapat per una duríssima tempesta, que va provocar que l'agafés un llamp que va provocar el fatal desenllaç de manera fulminant.

bevin y marido 1 ig
L'actriu Bevin Prince i el seu marit William Friend /  Instagram
bevin y marido 4 ig
L'actriu Bevin Prince i el seu marit William Friend /  Instagram
bevin y marido 2 ig
L'actriu Bevin Prince i el seu marit William Friend /  Instagram
bevin y marido 3 ig
William Friend, marit de l'actriu Bevin Prince  /  Instagram

Un canal de notícies local va confirmar que les autoritats van descobrir el cos sense vida de Friend a la barca, després del fort impacte que es va produir a la zona de les costes de Wilmington, a Carolina del Nord, als Estats Units. Després que els serveis d'emergència de la policia rescatessin el cos del marit de l'actriu, tant ells com la Unitat Marítima de la Policia de Wilmington van tractar de reanimar-lo durant més de 20 minuts, però ja no van poder fer res. Tal i com recull el diari Marca, una de les que primer ha reaccionat al tràgic succés ha estat l'actriu Odette Annable, la millor amiga de Bevin Prince, que ha commogut els seus seguidors amb un missatge a les xarxes socials: "El que no imaginava mai que passaria, ha passat, i hem de dir adeu al nostre amic William, el marit de la meva millor amiga. És surrealista haver d'escriure això. Eres perfecte per a ella, en tots els sentits. Donaves suport als seus somnis, l'apreciaves, l'adoraves amb tota la teva ànima i sempre estaré agraïda d'haver estat testimoni d'aquest tipus d'amor".

Bevin Prince ha demanat a tots els que li estan enviant missatges d'escalf i de condol, que col·laborin amb les dues causes en les quals estava implicat el seu marit, un projecte per donar suport a les dones sense recursos que volguessin ser emprenedores i col·laborar amb les famílies dels veterans SEAL.