Sempre que es coneix la mort d'algun jove actor o actriu, als fans se'ls hi fa un nus a la gola. La tragèdia en algú que tot just havia arribat a la majoria d'edat, que tenia tota la vida per endavant i una prometedora carrera davant de càmeres ha tornat a colpejar i a colpir els seus seguidors, que encara no es poden creure la trista notícia. Perquè s'acaba de saber de la mort a Los Ángeles de Tyler Sanders, un intèrpret que als seus 18 anys s'estava forjant una sòlida carrera televisiva, participant en algunes produccions de renom. El seu representant n'ha informat a la revista Variety després que trobessin el seu cos sense vida a la seva casa a la ciutat californiana, sense que encara s'hagin pogut esbrinar les causes i es continuïn investigant les causes de la seva mort.

Sanders va rebre una nominació a l'Emmy per la seva participació a la sèrie de Prime Video Just Add Magic: Mystery City, tot i que va començar a actuar fa 8 anys, quan en tenia només 10, protagonitzant diferents curtmetratges i aconseguint el seu primer paper important en televisió fa cinc anys, quan el 2017 va participar a la sèrie que va ser una mena d'spin off de The walking dead, que es va dir Fear the walking dead, sèrie d'AMC. A la petita pantalla també destaquen d'altres papers a The rookie o 9-1-1: Lone star, al costat de Rob Lowe, sobre una oficina federal a Texas.

tyler sanders
Tyler Sanders a 'Fear the walking dead'
278789535 340917781357164 9001333739842113984 n
Tyler Sanders, al costat de Rob Lowe i d'altres companys de repartiment a '9-1-1: Lone star'

Sanders també va formar part d'un capítol de la sèrie de fantasia infantil Just Add Magic, a la que va seguir Just Add Magic: Mystery City, on fa el paper d'un jove que utilitza un llibre de cuina per resoldre un misteri i després, salvar el món, i que tenia força acceptació entre el públic més jove i adolescent. Per aquest projecte va rebre una nominació a millor actor principal en un programa infantil als premis Emmy. Més enllà de la televisió, Sanders també va fer alguna incursió a la gran pantalla, participant en alguna pel·lícula, com The reliant, o, abans de la trista notícia de la seva mort, participant també a The price we play, protagonitzada per Stephen Dorff. Un cop dur pels seus seguidors que encara esperen a saber més coses d'una notícia tràgica que els ha deixat molt tocats. De moment, però, caldrà esperar: “La mort de Tyler està sent investigada”, ha dit el seu representant a l'espera de conèixer els resultats de l'autòpsia.

286947979 454966259776923 3677862657812826460 n
Tyler Sanders / @tylermsanders

La darrera publicació que va fer l'actor a les xarxes socials va ser del passat 12 de junt, quan va penjar una foto al seu compte d'Instagram on se'l veia impecablement vestit, molt elegant, amb una americana i pantalons de color blau fort, i amb ulleres, veient les espectaculars vistes que es poden veure des de la seva terrassa de la seva casa a Vail, Colorado. Dies després, la pitjor de les notícies que ningú no s'esperava. Descansi en pau.