De vegades ens trobem amb diferents actors o actrius que per molt que passin els anys, per molt que abordin diferents personatges en les seves carreres davant de càmeres, sempre seran recordat per un paper. Sovint, un paper que van interpretar de ben petits o petites. I aquest és el cas de l'actriu nordamericana Lisa Loring. Quan tenia només sis anys, la van seleccionar per fer un paper que anys després, esdevindria absolutament icònic i reconeixible. El paper d'una nena de pell pàl·lida, llargues trenes morenes, de rictus amarg i seriós, que rarament mostra cap emoció, vestida sempre de negre amb coll alt, mitges i sabates negres, que té com a passatemps preferit criar aranyes, tot i que també li agrada ballar i que té, com a joguina preferida, una nina, Maria Antonieta, a qui el seu germà talla el cap. Parlem, evidentment, de 'Miércoles Addams', la filla de la terroríficament divertida família Addams, un dels personatges més representatius de la sèrie que ha tingut moltes i diferents versions.

lisa loring2
Lisa Loring, 'Miércoles Addams'

En la sèrie de televisió que es va emetre als anys 60, qui hi havia darrera d'aquesta primera versió de 'Miércoles' era l'actriu Lisa Loring, que malauradament ha mort als 64 anys a un hospital de Burbank, Califòrnia, després que quatre dies enrere hagués patit un vessament cerebral massiu. N'ha informat la seva filla Vanessa Foumberg a The Hollywood Reporter: "Se n'ha anat en pau i agafada a les mans de les seves dues filles".

lisa loring3
Lisa Loring, 'Miércoles Addams'

Ella serà per sempre més la primera actriu que va donar vida a un personatge que al llarg dels anys ha anat tenint diferents cares, per exemple, la de Christina Ricci, que la va interpretar en les dues pel·lícules que es van fer als anys 90. I darrerament, el personatge ha tornat a estar de moltíssima actualitat, ja que una de les sèries més exitoses i més vistes de Netflix les últimes setmanes és precisament el que està basat en aquest personatge, el més carismàtic de la família Addams, interpretat en aquesta ocasió per la jove actriu Jenna Ortega. Pel que fa a Loring, però, no només va fer de 'Miércoles Addams' en la sèrie dels anys 60. També va interpretar-la en la pel·lícula per a la televisió realitzada l'any 1977 que es va dir 'Halloween amb la família Addams'.

lisa loring4
Lisa Loring, 'Miércoles Addams'

Més enllà del seu cèlebre paper, Loring també va participar en d'altres produccions sense gaire ressò mediàtic, com 'As the World Turns' des del 1981 fins a 1983, Laying Down the Law, Iced, Savage Harbor o Blood Frenzy. La seva carrera televisiva no va tenir, evidentment, l'exitàs que va tenir la seva primera participació davant de càmeres, i a partir de 2002, Loring va treballar com a relacions públiques per a una cadena hotelera i de turisme dels Estats Units per assistir a convencions, on van ser moltes les ocasions en que els fans, que no la van oblidar mai, no paraven de fer-se fotos amb ella i demanar-li autògrafs.

Descansi en pau.