Sempre és un cop molt dur d'assimilar quan una jove i prometedora actriu mor molt abans d'hora. I ara ha tornat a passar quan la família d'Emily Chesterton ha informat de la seva trista mort. Una repentina malaltia sembla haver estat la causant del seu adéu, quan tot just tenia només 30 anys. La intèrpret va morir el passat 9 de novembre, i ara n'acaba d'informar la seva família amb un comunicat que encongeix el cor: "Estimada família i amics, amb gran pena hem d'anunciar la mort de la nostra estimada Emily. Per causes naturals inesperades, Emily ha mort envoltada de la família. No només va ser la filla i germana més dolces, la millor tieta i la més afectuosa companya, l'Emily era una persona bella i l'estranyarem molt. Us informarem sobre la presentació dels vostres respectes en un futur proper".

Nascuda a Manchester l'any 1992, vivia a Londres amb la seva parella, Keoni, junts des del 2018, ara fa quatre anys. Des que va decidir provar sort en el món de la interpretació, especialment damunt dels escenaris, fent teatre, Chesterton havia actuat en diferents produccions durant els darrers nou anys, a més de guanyar el Premi de Poesia Hammond.

emily chesterton2
Emily Chesterton / Facebook
emily chesterton3
Emily Chesterton / Facebook
emily chesterton4
Emily Chesterton / Facebook
emily chesterton5
Emily Chesterton / Facebook

Des que s'ha sabut de la tràgica mort, nombrosos missatges de condol cap a ella i la seva família, per part de col·legues de professió, de la seva agència de representants o dels fans, algun d'ells, sense paraules: "Notícies absolutament devastadores. Una ànima meravellosa. Els pensaments són amb la família i amics", escrivia una seguidora seva, mentre que el seu agent deia un sentit "Vaig tenir la sort de veure l'Emily actuar diverses vegades, no fa gaire a Blue Orange, va estar brillant. Un talent tan fantàstic i no és estrany que tanta gent senti la seva pèrdua”. O el seu cosí: "La meva meravellosa, sorprenent, talentosa i encantadora cosina. No hi ha paraules per expressar com de sorprès i trist que estic. Emily, eres una estrella. No sabia que el meu viatge a Sourdough Sofia seria l'última vegada que et veuria, però estic molt content d'haver-lo fet":

Algunes de les obres on l'actriu va participar van ser The snow queen, Shout! The mod musical, Closer than ever o The kissing dance.

emily chesterton6
Emily Chesterton / Facebook

Descansi en pau.