La col·laborada d’Arucitys Mireia Canalda s’ha casat amb l’exnedador Felipe López a Eivissa, aprofitant la revetlla de Sant Joan per celebrar el seu amor amb petards.

La parella va sorprendre els seguidors organitzant una preboda el cap de setmana passat a Mongat, rodejats d’amics i ballant amb els seus fills Nuno i Inés. El conjunt estilístic que va dur la model llavors ja va deixar tothom bocabadat: vestit senzillet i botes de cowboy.

 

Señora de López  #tueresparami

A post shared by Mireia Canalda (@mireiacanalda_) on

Doncs bé, allò no era res comparat amb l’outfit que ha escollit per la seva boda. Però anem a pams. Perquè per entendre el seu vestit, cal explicar com era l’estil de la cerimònia.

Primer de tot, el lloc: privilegiat, preciós i amb unes vistes al mar increïbles. El matrimoni ha escollit casar-se en un ambient rural, amb sorra i un altar improvisat format per quatre fustes senzilles i flors silvestres als costats.

 mireia canalda boda  instagram

Però ha estat Mèxic el gran protagonista de cada detall de la boda. Calaveres, botes camperes, flors, cavalls i estampats ètnics han omplert tots els racons. Una inspiració que ha fet servir la catalana pel disseny del seu vestit: el secret millor guardat de la núvia.

En el seu cas, com dèiem, han estat unes grans flors el que més han sobtat: diferenciant-se moltíssim dels models de vestit tradicionals. De la mateixa manera, ha fugit de les sabates clàssiques i ha lluït unes botes que formen part de la seva pròpia col·lecció. I el look del nuvi? Totalment blanc amb una armilla ajustada.

mireia canalda boda 3 instagram

mireia canalda boda 2 instagram

mireia canalda boda 6 instagram

mireia canalda boda 7 instagram

La cerimònia ha estat molt divertida, i és destacable que la parella hagi optat per compartir absolutament cada detall amb els seguidors a Instagram. Sense fer negoci, simplement compartint un dels dies més especials de les seves vides amb els fans.