Fa temps que l'actor català Marc Martínez acostuma a dir en veu alta el que pensa i el que el treu de polleguera. El magnífic intèrpret, el mataiaies de la sèrie Nit i dia de TV3, alça la veu quan veu al seu voltant alguna cosa que l'indigna, l'irrita, el fa esclatar o totes tres coses alhora. I en temps de pandèmia, imaginin la quantitat de motius que està tenint, especialment irat amb les autoritats que ho permeten.

marc1

Marc Martínez / @marc_martinez_

De fet, només cal veure el tuit que té fixat damunt de tot del seu compte de Twitter, un on posa el crit al cel per la cura que tenen ell i la seva filla en els parcs infantils, al mateix temps que fa uns dies veia una imatge lamentable en una platja. Aquesta:

tuit marc

Ara, Martínez ha deixat la superfície més pròxima al mar per pujar molt més amunt. L'actor al·lucina amb una imatge d'un avió de Vueling on, textualment, ja no és que no hi hagi la distància social que des de les altes instàncies es pregona, sinó que directament, hi ha "Un metre i mig de pixats en la nostra puta cara. Aquesta és la nova normalitat? Encara estem prou bé per la quantitat de merda que ens feu empassar", adreçant-se de manera clara i catalana a la citada companyia i als governs de la Generalitat i del govern d'Espanya:

tuit marc vueling

Instants després de veure la sonora i explícita queixa, Vueling ha volgut respondre aquests tuits:

vueling respon marc

No sembla que el bo d'en Marc tingui ganes d'agafar un avió en els propers dies, per molta atmosfera amb filtres renovant i purificant l'aire que li prometin des de la companyia. De fet, en l'imaginem exclamant: ¿Aires renovados? Los que tengo aquí colgados.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat