Letícia Sabater és un dels personatges catalans més divertits i carismàtics. Extravertida, sense vergonya i sempre amb ganes de festa, la vam conèixer amb un ull "rebel" del qual tothom se'n reia. Fa just un any que va prendre una decisió molt important: passaria per quiròfan per operar-se'l i deixar enrere l'estrabisme. Tot va anar bé i el resultat va ser molt i molt aplaudit, el que la va omplir d'encara més ganes de menjar-se el món.

Des de llavors ha anat encadenant una festa rere una altra, i és que realment és molt sol·licitada. La fama li encanta, però també l'agraeix. De fet, fa uns dies va tornar al Sábado Deluxe i va assegurar que es deu al seu públic. És per això que ha decidit tornar a sotmetre's a una operació d'estètica. Però aquest cop, no serà per salut.

La catalana ha fet 52 anys, però vol seguir veient-se jove: "Vull treure'm quinze anys de sobre". I com pensa fer-ho? Deixant-se una autèntica fortuna en cirurgia estètica.

leticia sabater operacions  telecinco

Fes clic a la foto per veure el vídeo / Telecinco

El Español ha parlat amb la clínica que ha escollit per fer aquest canvi radical i ha filtrat quins tractaments té previst fer-se. El primer de tot serà un lífting cervicofacial, consistent en el procediment d'estirar la pell i eliminar les arrugues del coll, a més a més d'ajudar a dir adéu a la papada. D'aquí, passarà a fer-se un lipofilling: una tècnica que permet extreure el greix d'una zona i implantar-lo a una altra. Per exemple, treure'n de la panxa i posar-lo al cul o al pit. Però això no serà tot, ja que també voldria posar-se bòtox per ajudar la pell a rejovenir encara més. 

leticia sabater operacions 2 telecinco

Telecinco

El mitjà assegura que en total, la cantant podria deixar-se més de 10.000 €. Una milionada que estaria disposada a gastar per tal de veure's més jove. El resultat segur que acaba sent d'allò més espectacular. La veurem asseguda a un plató per mostrar la seva nova cara?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat