La moda avança sense fre. Les tendències futuristes són cada vegada més extravagants i l'originalitat és obligada. Els dissenyadors se les inventen totes per ser el més cridaner i diferenciar-se dels altres. Ara bé, hi ha vegades que s'ho creuen massa...

És el cas de Simon Huck, director de la marca A. Human. L'objectiu de la seva última creació és oblidar la roba i centrar-se en la pròpia pell: modificant el cos per decorar-lo. Es tracta d'una experiència artística més que una col·lecció de roba convencional, una idea esbojarrada que es podrà veure en una exposició a Nova York.

Alguns famosos han volgut fer publicitat d'aquesta estrambòtica iniciativa que juga amb la pell en comptes de fer-ho amb teixits. Kim Kardashian ha fet viral una imatge en la qual llueix un dels dissenys de Huck: un collar 'incrustat' dins del seu coll que fa llum a la foscor.

kim kardashian collar instagram

kim kardashian collar 2 instagram

La imatge fa coseta i crea molt de rebuig, però ja és una de les més comentades a la xarxa. L'estrella televisiva ha aprofitat la seva tirada per fer publicitat del seu amic, lluint aquest esgarrifós maquillatge que aparenta ser un implant sota la seva pell. 

Ella no ha estat l'única cara coneguda que n'ha parlat. La presentadora Chrissy Teigen ha optat per un disseny amb plomes que simulaven sortir del seu pit.

chrissy a human  instagram

La model transgènere Andreja Pejic, per la seva banda, també ha deixat tothom sense paraules. Així com l'estrella Tan France, que ha escollit una joia feta per semblar pell i cristalls. 

 

@ahuman Pinnacle SS19 by Nicola Formichetti coming soon.  @louiebanksshoots #ahuman

A post shared by Andreja Pejic (@andrejapejic) on

Aconseguirà la fama que buscava, el dissenyador? Acabarem veient gent pel carrer amb aquests maquillatges?