La pel·li que va fer famós Josh Brolin, sent un nen, era la mítica i inoblidable Els Goonies. Allà era el més gran de la colla d'amics que descobreix el tresor amagat de 'Willie el Tuerto'. Un vaixell ple de monedes d'or. Ara, molts anys després, clama contra els que pregonen les bondats de tenir daurat, no les monedes, sinó l'anus, una moda que està atrapant perillosament a molts adeptes. Brolin no creu en consells miraculosos per tenir l'esfínter lluminós a través d'una tècnica consistent en deixar que els raigs solars incideixin sobre aquesta part del cos.

josh i matt

@joshbrolin

L'actor ha penjat una foto a Instagram que ha deixat tothom cap per avall, com l'home que apareix a la imatge publicada, agafant-se les cames i mostrant la seva esplendor cara al sol perquè la seva llum bronzegi bé. Està clar que no és ell. Seu, però, sí que és el text on avisa que aquesta pràctica no va amb ell. Troleo o no, no es parla d'una altra cosa a les xarxes, tot i que costa imaginar-se el Thanos d'Els Vengadors en aquesta posició.

"Vaig provar això de prendre el sol al perineu després de tot el que havia escoltat i el meu suggeriment és que NO ho facis tant de temps com ho vaig fer jo. El meu forat de prémer està bojament cremat i anava a passar el dia comprant amb la família i, en canvi, estic fent servir gel i cremes d'àloe i per cremades a causa de la gravetat del dolor". Amb una frase dedicada a l'inventor d'aquesta tècnica: "No sé qui dimonis va pensar en aquesta estúpida merda, però fote't. De debò". No és el primer cop que fa una publicació relacionada amb aquesta part del cos. Encara molts tenen els ulls com taronges després d'aquest vídeo:

Si fan una pel·lícula sobre el tema, ja tenen protagonista.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat