Denúncia surrealista del cantant José Manuel Soto. Després d’una setmana de confinament, la seva dona ha començat a experimentar símptomes similars als del coronavirus. Té molta febre, assegura l’artista sevillà al seu compte de Twitter. Però com que no li han pogut fer les proves, ningú sap si el que té és COVID-19 o una altra cosa. Ara bé, el que sí que té claríssim Soto és a qui assenyalar com a culpable de la situació: els independentistes. També els sindicats i les feministes.

Jose Manuel Soto torero @josemanuelsoto1

@josemanuelsoto1

Potser és la quarantena, que li fa perdre els nervis, o potser són simples ganes de polemitzar. El cantant simpatitzant de Vox ni tan sols viu a Catalunya sinó a Andalusia, on acumula diverses propietats. Així que els hospitals catalans li queden força lluny i la seva dona s’ha de tractar en un centre mèdic andalús. Però allà no l’atenen, i només ell sap per quin motiu això és culpa del president Torra i del diputat Gabriel Rufián.

torra rufian efe gtres

EFE | GTRES

“No hay dinero para mascarillas ni para geles. El dinero en España está para Torras y Rufianes”, escriu irat. Tampoc no hi ha diners per taps per a les orelles, molt necessaris per quan algú llença improperis i difama.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat