Jamie Foxx i la seva família travessen les hores més difícils, després de la mort de la seva germana petita. La joveníssima DeOndra Dixon ha perdut la vida als 36 anys d’edat, sense que n’hagi transcendit encara la causa. Una notícia colpidora que l’actor nord-americà ha compartit amb els fans a través de les xarxes socials, amb un text emotiu i vuit fotografies junts. “Tinc el cor trencat en un milió de trossos. La meva preciosa i estimada germana DeOndra se n’ha anat. Dic que se n’ha anat perquè sempre estarà viva. Qualsevol que l’hagi conegut sap que era una llum brillant”, ha escrit el guanyador d’un Òscar pel film Ray.

Jamie Foxx GTRES

Jamie Foxx plora la mort de la seva germana DeOndra Dixon als 36 anys | GTRES

“No puc dir quantes festes vam fer a casa, en les que ella s’apropiava del show quan entrava a la pista de ball. Fins i tot va donar una empenta a Chris Brown en la seva carrera a la fama”, assegura amb sarcasme. “Sé que és al cel ballant amb les seves ales. Tot i que el meu dolor és inimaginable, somric quan penso en tots els bons moments que ens ha deixat a mi, la família i els amics. Des del seu ball al vídeo musical Blame it fins al ball als Grammys. Va ser ambaixadora de la fundació Global Down Syndrome. Baixava les escales de casa meva amb un somriure tan gran com el Rio Grande i ens entretenia amb la seva música. DeOndra, has deixat un forat al meu cor. Però l’ompliré amb tots els records que vas donar-me. T’estimo amb cada gram de mi. La nostra família està destrossada però aconseguirem posar cadascuna de les nostres peces al seu lloc, amb el teu amor. Si us plau, mantingueu la meva família a les vostres pregàries”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My heart is shattered into a million pieces... my beautiful loving sister Deondra has transitioned... I say transitioned because she will always be alive... anyone who knew my sis... knew that she was a bright light... I can’t tell you how many times we have had parties at the house where she has got on the dance floor and stolen the show... even gave her boyfriend @chrisbrownofficial a run for his money... well I know she is in heaven now dancing with her wings on...tho my pain is unbelievable I smile when I think of all of the great memories that she left me... my family... and her friends… from dancing in the blame it video… to Dancing on the Grammys… And becoming The ambassador to @globaldownsyndrome... from sliding down my stairs with a grin as wide as the rio grand... to serenading us with all of her music... Deondra you have left A hole in my heart... but I will fill it with all of the memories that you gave me ... I love you with every ounce of me... our family is shattered but we will put the pieces back together with your love... and y’all please keep my family in your prayers... 💔💔💔

Una publicación compartida de Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) el

La DeOndra va morir el passat 19 d’octubre, però la família no s’ha vist amb forces de fer-ho públic fins que ha passat una setmana. Nascuda a Texas com el seu germà Jamie, el 6 de setembre de 1984, Dixon tenia la síndrome de Down i va ser nomenada ambaixadora de la fundació Global Down Syndrome l’any 2011. A més havia estat atleta dels Special Olympics, i havia esdevingut tot un exemple d’autosuperació.