A la dècada dels 80, un monstre pelut apareixia al vespre a TVE  i els hi deia als nens i nenes que era hora d'anar a dormir. Es deia Casimiro, i cantava que "Los duendes y hadas se lavan los dientes con mucha pastita y agua corriente". Els més menuts ho veien i quedaven hipnotitzats. Ara, gairebé 40 anys després, qui ha protagonitzat una raspallada de dents que ha deixat tothom bocabadat ha estat la top model alemanya Heidi Klum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Klum va ser una de les models més talentoses i cotitzades del món. Probablement, la clau del seu èxit va ser que tothom deia d'ella que a banda de bellíssima, tenia un sentit de l'humor que destacava per damunt la resta de companyes. Sempre amb un somriure a la cara i sempre disposada a riure's d'ella mateixa, és d'aquelles persones que viu la vida amb humor. Ara empresària i presentadora de televisió, als seus 46 anys, està passant per un moment professional i sentimental molt feliç, al costat del músic Tom Kaulitz, del grup Tokio Hotel. 

heidi klum2

@heidiklum

No sabem si adreçat a ell o als seus milions de seguidors, però ara Klum ha esvalotat les xarxes socials amb un vídeo penjat al seu compte d'Instagram acompanyat del missatge: "Bona nit estimat(s)". En ell se la veu rentant-se les dents davant el mirall del bany abans d'anar a dormir, amb la particularitat que està en topless, i cobrint la seva nuesa amb la seva llarga i característica cabellera rossa. El vídeo ja supera els dos milions de visionats, i ha rebut elogis unànimes: "El millor tutorial per rentar-se les dents", "De vegades, menys és més", "Això és massa" o "Si us plau, Heidi, atura una mica el boomerang".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GUTE NACHT IHR LIEBEN 😁❤️ #heidiklumintimates

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Els consells d'higiene mai són sobrers, i més, si qui ens aconsella és Heidi Klum.