El proper diumenge és el Dia de la Mare. Segur que molts de vostès tenen pensat regalar-li a la seva un ram de flors, una caixa de bombons, un llibre, una estada de cap de setmana a alguna casa rural o unes entrades de teatre... Ja ho poden llençar a la brossa. Si més no, si decideixen fer-li cas a l'actriu Gwyneth Paltrow i regalar-li el mateix que ella farà amb la seva mare.

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gwyneth Paltrow és filla de l'actriu Blythe Danner i del director de cine Bruce Paltrow, que va morir l'any 2002 per culpa d'un càncer. L'ex de Brad Pitt o del cantant de Coldplay ha decidit que la seva progenitora ha de tenir un Hotplay i donar-se una alegria al cos, després de perdre el seu marit ja fa uns quants anys. En una entrevista, la seva mare, actriu com ella, ha assegurat que "Estic feliç de poder dir que ara mateix gaudeixo molt de la meva vida, m'agrada estar sola... El problema és que m'estic tornant una mica ermitana i he d'anar amb cura amb això". Danner, de 75 anys, no ha tingut més parelles des que es va quedar vídua. Per això ha sortit la seva filla al rescat.

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

La seva filla li ha suggerit que s'ha de buscar una nova parella, fins i tot, li va dir que l'apuntaria a Tinder, però ella segueix barrant la porta als pretendents: "No hi tinc cap interès. Si a aquestes alçades, un home em trenqués el cor, probablement em llençaria per la finestra". Davant aquest tancar-se en banda, la protagonista de Seven o Shakespeare in love està disposada a que Danner torni a estar in love, si no amb un home, com a mínim, amb un aparell. Per això li regalarà un vibrador, tot i que la seva mare li va dir que "gràcies filla, de veritat que no cal". Però Paltrow està disposada a comprar-li la joguina. I no és una joguina qualsevol. Es tracta d'un consolador daurat valorat en 15.000 dòlars... Calculin a quan surt cada orgasme.