Gloria Camila fa el salt al món de la interpretació. La filla de Rocío Jurado i José Ortega Cano ja ha acabat la carrera de Disseny de Moda que estudiava a IADE, un centre privat de l’exclusiu barri de Salamanca de Madrid. Però més enllà de la passió per la roba, el seu gran somni és ser actriu. I ara està a punt de fer una passa definitiva per assolir-lo: segons avança la revista ¡Hola!, Gloria Camila ha fitxat per TVE i apareixerà a la nova sèrie que preparen pel 2021.

ortega cano gloria camila GTRES

Gloria Camila, filla de Rocío Jurado i Ortega Cano, fitxa per TVE i apareixerà al nou serial de la cadena | GTRES

Seguint l’estela de la mare, que a més de cantant va fer algunes passes al cinema i la televisió i va aparèixer a la sèrie Curro Jiménez, Gloria Camila debutarà fent d’actriu a la televisió pública espanyola. La influencer ha superat amb èxit el càsting de Dos vidas, la nova ficció de TVE que substituirà la telenovel·la de les tardes Mercado central. Encara no ha transcendit massa informació sobre l’argument, només se sap que la història estarà ambientada a Guinea Equatorial. La data d’emissió està prevista per a principis de l’any vinent. Una altra dada: la mediàtica s’estrenarà amb un paper a la mateixa cadena on treballa la seva germana, Rocío Carrasco, que és part de l’equip de Lazos de sangre de La 1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de • GLORIA ORTEGA • (@gloriacamilaortega) el

Aquesta no serà la primera vegada que Gloria Camila treballa a la televisió, tot i que sí que serà el primer cop que fa d’actriu. Més enllà de la seva faceta de col·laboradora d’alguns programes del grup Mediaset, la petita dels Mohedano ha estat reportera de Volverte a ver, l’espai de Carlos Sobera sobre retrobaments a Telecinco.