Gerard Piqué és un usuari habitual de les xarxes i les noves tecnologies. Gerard Piqué ara es troba a la concentració de la selecció espanyola a Las Rozas, per disputar dos partits amistosos d'Espanya amb Alemanya i l'Argentina. Per això, Gerard Piqué aquests dies no podrà satisfer una pràctica habitual que li agrada molt: escriure's whatsapps amb els rivals del Madrid. Ara se'ls troba cara a cara al camp d'entrenament. Però quan ell i els culers són a Sant Joan Despí i els merengues a Valdebebas, es burxen constantment via mòbil.

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Segur que tots vostès tenen grups de whatsapp amb els amics, amb la família, amb els pares de l'escola dels fills, amb els pares de l'escola dels fills que preparen aniversaris, amb els pares de l'escola dels fills que preparen la festa de final de curs, amb els del club de petanca dels divendres, amb els veïns de l'escala i una quantitat infinita de grups que perduraran a la memòria del mòbil fins que s'extingeixi la humanitat. Probablement, molts dies tenen la temptació de fer un abandonar grupo, però no ho fan. Però segur que pagarien per ser en el següent grup.

pique micro

@3gerardpique

Tot i la gran rivalitat que hi ha entre Barça i Madrid, Piqué ha creat un grup de whatsapp que reuneix futbolistes dels dos gran rivals històrics del futbol espanyol. Segons explica ell mateix a la revista The players tribune, "Si només llegeixes el que diuen els mitjans, sembla que ens odiem. Però en realitat, ens portem realment bé". D'aquí que decidís crear un Ateneu virtual on bolcar-hi comentaris... Futbolístics? Algun. Sobre recomanacions de restaurants? Pocs... El que predominen en el xat són les bromes. Però no amb negres de whatsapp -o també-. Bromes sobre la rivalitat eterna entre els dos equips.

Vermaelen Piqué Cristiano Ronaldo Barça Reial Madrid Efe

EFE

"A principis d'aquesta temporada, quan teníem vuit o nou punts d'avantatja sobre el Madrid a la Lliga, vaig crear un grup amb diferents membres de la selecció espanyola que juguen al Barça i el Madrid". I què fan? Resposta textual del central del Barça:. "Tot el que fem és deixar anar merdes els uns als altres sobre com els hi va als nostres equips". Tenint en compte que per part culer, Iniesta i Busquets són més aviat tranquil·lets, m'imagino que el '3' blaugrana és qui més mofa fa en direcció a Madrid.

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Si a Piqué ja li va la marxa presencialment, ensenyant la mà amb el 5 a 0, dient que Arbeloa és un "cono-cido" o agraint-li a Kevin Roldán que "contigo empezó todo", imaginin-se'l des del sofà de casa seva clicant tecles... Les conyes van a l'ordre del dia: "Som com nens petits. Ara mateix li traiem 15 punts al Madrid, així que sóc força creatiu amb les meves respostes". 

Gerard Pique Barça Madrid Miami   EFE

EFE

"Quan l'any passat ho guanyaven tot, no paraven de vacil·lar a les concentracions de l'equip nacional. Posaven fotos a Instagram  somrient, sense samarreta i flexionant músculs, com La Roca. Ara, totes les seves fotos d'Instagram són força tristes. Jo els poso: 'vinga nois, per què esteu tan seriosos?". Piqué també revela el curiós nom que té el xat: "ENHORABUENA". Imaginem també que, en el sentit invers, encara li deuen ploure les conyes a Piqué amb el "Se queda" amb Neymar. I si Neymar fitxa pel Madrid, que es prepari.

 

Se queda.

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

No sabem si es prodiguen també els comentaris sobre Catalunya i Espanya, els xiulets que rep per part d'aficionats espanyols quan juga amb la Roja o les vegades que s'ha pronunciat sobre el dret a votar dels catalans. I també es desconeix si dins d'aquest grup hi és Sergio Ramos, amb qui va tenir una topada quan el central andalús li recriminés que parlés en català a una roda de premsa de la selecció, però de qui sempre ha dit Piqué que es porten bé i planegen negocis junts.

Gerard Pique Sergio Ramos selecció espanyola entrenament futbol   EFE

EFE

Segur que depenent de com vagi la Lliga, un dels temes recurrents d'ENHORABUENA serà si els jugadors del Madrid li faran el passadís al Barça quan vagin a jugar al Camp Nou en cas que el Barça ja sigui campió... M'imagino que Piqué ja prepara els dits per escriure.