Si Piqué persegueix ser notícia o les notícies persegueixen a Piqué perquè ho sigui contínua sent un misteri. El cas és que qualsevol dels moviments de l'exjugador del Barça acaba suscitant l'interès dels mitjans de comunicació. Lluny d'haver arribat la calma quant al final de la seva relació amb Shakira, la mare dels seus dos fills, el conflicte públic sembla seguir candent.

En qualsevol cas, si algú pensava que aquest és l'únic dels fronts que el president de Kosmos té obert, està completament equivocat. El seu nou amor, amb la jove Clara Chía, també ha estat posat en dubte en alguna ocasió per part de la premsa. Ell, per la seva part, procura ser aliè a les enraonies i acostuma a aconseguir-ho amb èxit. Són molts anys bregant amb la pressió mediàtica i ha après a suportar-lo. Molts anys, també, que no el vèiem com aquí recuperem, si és que alguna vegada ho arribem a veure així.

La foto antiga de Gerard Piqué amb la seva família

Ha estat gràcies a un compte de fans de Piqué i Chía que ha sortit a la llum aquest document. "Deseando las mejores buenas vibras y mucha luz para esta hermosa familia", escriu el perfil de X en qüestió, per adjuntar una imatge valuosa com poques. Foto de família per complet, no falta ningú del nucli dur de l'estirp Piqué-Bernabéu. El pare, Joan, i la mare, Montserrat, però també el seu germà Marc, cinc anys menor. No sabem de quan data aquesta instantània, però tenint en compte que el més petit de la casa ja té 31 anys i s'ha casat, no hi ha dubte que ha passat molt temps des que algú la va prendre.

Irreconeixible Gerard, també, encara que amb aquest inconfusible somriure seu. Molt més nen i esvelt, vestint una camisa blanca i agafant el seu germà i el seu pare per l'espatlla. Als seus 36, poc queda de l'adolescent que era llavors, però no hi ha cap queixa. Piqué continua estant formidablement, a més d'haver tingut una carrera brillant al món de l'esport i ara en el dels negocis. Parlar per parlar està de més, però ens aventurem a dir que, desventures i crisis de parella a part, el jove d'aquesta foto està molt orgullós de com li han anat les coses al Gerard del futur. I que els anys l'asseuen com al bon vi. Tot sigui dit, que també mereix afalac.

gerard piqui jove twitter
Piqué jove. / Twitter
gerard piqui adult instagram
Piqué adult. / Instagram

La reacció de Piqué a la nova cançó de Shakira

Canvis físics intrínsecs en el procés de fer-se més gran a part, tot això succeeix després que Shakira estreni el seu nou tema El jefe. Una cançó amb dard a una de les persones que apareix a la foto: el seu exsogre "que no trepitja sepultura".

El mateix compte de fans que ha recuperat la foto de família antiga recull la "reacció" del creador de la Kings League a l'enèsima voràgine mediàtica. Foto de sopar amb amics i somrient fora de mida, no se'l veu massa afectat.

Després de tants dards, Piqué ja s'haurà acostumat a ser diana. Ni sent ni pateix, i de vegades és el millor.