Fa un parell de setmanes que Cristiano Ronaldo va confirmar que la seva família segueix ampliant-se. La seva xicota, Georgina Rodríguez, està embarassada, i així ho va afirmar durant la festa d'inauguració d'un restaurant a Eivissa. 

Però ara ha estat la mateixa model qui ho ha volgut assegurar, via confirmació a la portada de la revista ¡Hola!. Fent gala de panxa incipient, l'espanyola de 23 anys ha aparegut amb un vestit negre ajustat i tacons daurats. 

"Sóc molt familiar, m'encanten els nens, la natura i els animals. Tinc una gata de 13 anys que és la meva gran companya". Unes declaracions en què també ha volgut parlar de la seva rutina diària d'exercicis després de fer ballet durant 15 anys: "La meva formació en dansa clàssica m'ha aportat valors com l'amor per l'art, la companyonia, la disciplina i la importància de portar una vida sana. M'agrada cuidar-me fent esport i menjant de manera equilibrada". 

cristiano georgina rguez formentera   GTRES

Un bebè que engreixarà la família nombrosa del futbolista, amb Cristiano Jr com a gran dels germans amb 7 anys, i els petits bessons Eva i Mateo, que va tenir fa poques setmanes mitjançant gestació subrogada.