Acte d'ingrés de Mario Vargas Llosa a l'Acadèmia Francesa. L'escriptor peruà, molt ben acompanyat al solemne moment, pel seu amic Joan Carles, per la infanta Cristina, amb americana brilli brilli i el vestit arrugat. Un esperpent més protagonitzat pels Borbons. És clar que la imatge de la jornada va ser una altra: la de Patricia Llosa, primera dona de Vargas, i amb qui podria haver tornat, fotent-se una clapada descomunal mentre l'escriptor feia el seu discurs. Vaja, que dormia a pierna suelta i sense dissimular gens ni mica. Què diferent hagués estat si ahir hi hagués estat Isabel Preysler! Hi hauria hagut molt més glamour i estilàs que no pas amb l'emèrit, que no brilla precisament pel seu charm, sinó més aviat tot el contrari. I potser Llosa és la dona de la vida de l'escriptor, però què voleu que us digui, ens agrada molt més la celebrity filipina.

PAtricia Llosa dormida y Álvaro Youtube
Patrícia Llosa clapant mentre Mario Vargas Llosa ofereix el seu discurs / Youtube
Infanta Cristina i Joan Carles, twitter
Infanta Cristina i Joan Carles, twitter
Mario Vargas Llosa Acadèmia Francesa EFE
Mario Vargas Llosa Acadèmia Francesa EFE

Per raons òbvies, Isabel Preysler no estava convidada. Una llàstima. Però mentre Vargas Llosa estava a París, a Madrid hi havia Isabel Preysler. Suposem que a casa seva, però on també va estar, si més no, el seu nom, va ser al plató d'El Hormiguero. Convidat: Jordi Évole, que va confessar quina curiosa relació té amb l'ambaixadora oficiosa dels Ferrero Rocher. El periodista de Cornellà va anar a xerrar amb Motos amb motiu de l'estrena de la nova temporada del seu Lo de Évole. Però el més interessant va ser comprovar l'estreta relació que tenen Évole i la Preysler.

DL u527252 005
Jordi Évole i Pablo Motos a 'El Hormiguero' / GTRES

Entre ell i Motos feien broma sobre la qüestió, i sobretot, sobre si a partir d'ara començaran a posar Évole en les travesses d'homes que substituiran Vargas Llosa en el cor de la seva ex. Li pregunta Motos: "¿Te pasas tardes y tardes en casa de Isabel Preysler?". Resposta d'Évole? "claro, ahora se ha quedado soltera y hay que aprovechar". Però no s'esperin cap affaire sentimental. El que tenen ells dos és una bonica amistat des que es van conèixer fa dos anys i "nos hemos caído bien, los dos sabemos que venimos de mundos muy distintos".

evole
Évole, sobre la Preysler i Vargas Llosa / Antena 3

Llàstima, però, que no acabés de quallar una proposta que li va fer Évole a la Preysler, i que ho hagués petat de mala manera. Saben que la seva separació amb Vargas Llosa competeix amb la de Shakira i Piqué per ser la més mediàtica del moment. Es miren les dues exparelles cara a cara. Però hagués estat sensacional que la mare de Tamara s'hagués atrevit amb la proposta del seu amic. Explica Évole que li va proposar, atenció, gravar un vídeo en que se'ls veiés a tots dos asseguts en alguna elegant sala de les moltes que té la celebrity a la seva mansió de Puerta del Hierro. El periodista català, estaria llegint un diari, i ella, un llibre. Fins que Évole li preguntés: "¿sabes cantar?". No seria estrany que ella hagués après alguna cosa després de viure molts anys amb Julio Iglesias.

preysler julio gtres
Julio Iglesias i Isabel Preysler / GTRES

Si la Preysler respongués afirmativament, ell li preguntaria, amb sornegueria: "¿Y conoces a Shakira y Bizarrap?", ja saben, el tema que va donar la volta al món amb l'estripada pública de la cantant colombiana esbombant les misèries de Piqué i la seva nova parella en una cançó-despit sagnant. S'imaginen una cançó de la Preysler dedicada a humiliar Vargas Llosa? Ho petaria encara més que la Music Session #53. Llàstima, però, que ella va respondre rotunda: "¿Qué tonterías dices Jordi?". Des d'En Blau demanem humilment que la Preysler s'ho repensi.