Com tantes altres celebrities i, en especial, futbolistes, Cristiano Ronaldo ha triat Eivissa per a les seves vacances estivals.

El davanter ja fa uns dies que es troba a la més gran de les illes Pitiüses, on sabíem que hi gaudia amb els seus fills, nebots, mare i germana. La gran incògnita, però, era si els acompanyava la xicota de Cristiano Georgina Rodríguez. Ara ens hem assabentat que sí.

Ronaldo i la seva expedició familiar han estat vistos navegant pels voltants de Formentera, en companyia d’uns amics.

 

Blessed

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

En un iot de considerables dimensions, el grup ha pres el sol, s’ha banyat, ha rigut, conversat... i fins tot alguns d’ells han baixat del vaixell per fer un tom amb moto aquàtica.

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Georgina Rodríguez lluïa un biquini de ratlles de colors que no passa desapercebut, però inevitablement en allò que tothom s’ha fixat és en la panxa:

GTRES

La setmana passada, el diari portuguès El Correio de Manha confirmava el suposat embaràs de la noia, que esperaria una nena, amb data prevista de naixement per al proper novembre.

 

Cristiano & Georgina

A post shared by real madrid family (@realmadridfamily) on

 

Cristiano & Georgina in Ibiza

A post shared by real madrid family (@realmadridfamily) on

La parella no ha confirmat ni desmentit la notícia, i les imatges de Formentera tampoc no donen una resposta definitiva. Quan sabrem la veritat?