La indústria cinematogràfica dels Estats Units, en estat de xoc per la mort de Chadwick Boseman. El protagonista de Black Panther i actor també d’Els Venjadors, que va assolir la fama mundial l’any 2018 després d’interpretar a la gran pantalla el superheroi de Marvel, ha perdut la vida aquest divendres, dia 28 d’agost, víctima d’un càncer de còlon, després de quatre anys de tractaments. Només tenia 43 anys.

Black Panther Chadwick Boseman

Chadwick Boseman ha mort als 43 anys, víctima d'un càncer de còlon. Es va fer mundialment famós pel seu paper de protagonista a Black Panther

La notícia sobre la seva mort l’han donat els seus representants, a través d’un comunicat, que han publicat aquesta matinada a les xarxes socials de l’artista. “Chadwick va ser diagnosticat d’un càncer de còlon en fase III l’any 2016, i va lluitar durant quatre anys fins que va assolir la fase IV”, han confirmat. Una revelació que ha colpit companys de professió i fans de l’actor. I és que malgrat que el seu estat de salut era delicat, mai no va explicar públicament que tenia un tumor. “Un veritable lluitador (...) moltes de les pel·lícules que va fer, es van rodar durant o entre incomptables cirurgies i sessions de quimioteràpia”, continua el text. Però finalment no ha pogut superar la malaltia i ha mort a la seva casa de Los Angeles acompanyat de la seva dona, la cantant Taylor Simone Ledward, amb qui s’havia casat el 2019, i la resta de la família.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is with immeasurable grief that we confirm the passing of Chadwick Boseman.⁣ ⁣ Chadwick was diagnosed with stage III colon cancer in 2016, and battled with it these last 4 years as it progressed to stage IV. ⁣ ⁣ A true fighter, Chadwick persevered through it all, and brought you many of the films you have come to love so much. From Marshall to Da 5 Bloods, August Wilson’s Ma Rainey’s Black Bottom and several more, all were filmed during and between countless surgeries and chemotherapy. ⁣ ⁣ It was the honor of his career to bring King T’Challa to life in Black Panther. ⁣ ⁣ He died in his home, with his wife and family by his side. ⁣ ⁣ The family thanks you for your love and prayers, and asks that you continue to respect their privacy during this difficult time. ⁣ ⁣ Photo Credit: @samjonespictures

A post shared by Chadwick Boseman (@chadwickboseman) on

L’equip de Boseman també ha enviat una picada d’ullet als fans del seu personatge de rei T’Challa a Black Panther, i han assegurat que interpretar aquest paper va ser “l’honor de la seva carrera”. Es dona la circumstància que la productora tenia preparada una seqüela de la saga cinematogràfica, centrada exclusivament en la seva figura, que havia de començar a filmar-se a partir de l’any que ve. Però Chadwick Boseman ja no hi serà per fer-ho possible.