L'actor català Carles Francino és una d'aquelles presències agradables de les que de tant en tant poden gaudir els espectadors quan el veuen aparèixer, especialment a la petita pantalla. El fill del periodista homònim de la SER fa temps que és una cara habitual de moltes produccions televisives: "Hospital central", "Ventdelplà", "Víctor Ros", "Bandolera", són només uns exemples del talent d'aquest intèrpret nascut a Altafulla fa 38 anys.

francino jr2

@carles_francino

Francino s'està forjant una sòlida carrera, especialment en sèries dramàtiques. El diari Huffington Post l'ha entrevistat per saber quines són les seves fílies i les seves fòbies televisives, un curiós i simptomàtic test on l'actor sorprèn amb algunes de les respostes que ha donat. Per exemple, confessant quin és aquell programa de tele que a tothom li fa gràcia i a ell gens ni mica: una sèrie lloada per multitud d'espectadors, però que a ell mai no l'ha acabat de seduir: Aquí no hay quién viva... "Con todo el cariño a los compañeros que están allí... y si alguna vez me llaman, bienvenido sea". Sorprèn encara més quan respon a la pregunta "¿A qué programa de televisión te negarías a ir?": "A muchos, y lo estoy consiguiendo. No digo que sea para siempre. Pero digo que 'no' a 'Pasapalabra', a 'Masterchef'...

francino jr3

@carles_francino

No el veurem cuinar, doncs. L'haurem de continuar gaudint fent el que millor sap fer, actuar.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat