Tom Cruise prepara els seus papers a consciència. No li cauen els anells si ha de saltar en paracaigudes, volar amb un avió o rodar perilloses escenes en moto. Sovint és ell qui fa les escenes d'acció més complicades i arriscades i no deixa que sigui un doble qui es posi en la seva pell. Però que rodi escenes de risc no vol dir que combregui amb el risc de la pandèmia. El que no pensa tolerar és que en un rodatge es posi en risc la seva salut i la de la resta de l'equip en aquesta pandèmia.

tom cruise escena accion

Tom Cruise

Per això ha esclatat de mala manera per un fet que ha passat als seus morros. Un àudio del diari The Sun demostra que el protagonista de Misión imposible o Top Gun farà miques qui torni a gosar fer el que han fet dos membres del seu darrer rodatge. Durant el rodatge de la setena entrega de les aventures de l'agent Ethan Hunt, Cruise va veure dues persones de l'staff que no respectaven la distància de seguretat mentre revisaven unes imatges davant d'un ordinador. Un relaxament de les mesures de seguretat que no pensa tolerar en un rodatge que ja va haver de ser aturat el passat mes de març amb l'esclat de la pandèmia.

tom cruise histerico

Tom Cruise

Va ser veure-ho i obrir la capsa dels trons. Cruise irat com mai l'hem vist. Desfermat, fora de si, repartint a tort i a dret amenaces amb un to i unes formes que deurien fer que no s'atrevís ni a moure's una mosca. Crits i frases d'una virulència a la qual no ens té acostumats l'actor: "Si els veig fer-ho una altra vegada estan fotuts i acomiadats. No vull tornar a veure-ho mai. Mai! Ho he dit i ara ho vull, i si no ho fan, estan fora. No tancarem aquesta maleïda pel·lícula! S'entén? Estic sent clar? Entenen la responsabilitat que tenen? Això és. Confio que vostès ho faran".

Cruise, protagonista i productor del film, també ha estat l'encarregat de dissenyar els protocols de seguretat. Uns protocols que li fan perdre el son mirant que tot estigui sota control i no es cometin errors que compliquin encara més la difícil situació per la qual passa el món del cinema: "Estan allà a Hollywood fent pel·lícules ara mateix gràcies a nosaltres. Perquè creuen en nosaltres i en el que estem fent. Parlo per telèfon amb tots els maleïts estudis a la nit, les companyies d'assegurances, els productors i ens segueixen per fer les seves pel·lícules. Estem creant milers de llocs de treball, fills de puta!".

tom cruise jerry maguire

Tom Cruise a 'Jerry Maguire'

Poden explicar-ho a la gent que està perdent les seves maleïdes cases perquè la nostra indústria està tancada. No posaran menjar a la seva taula ni pagaran la seva educació universitària. Amb això dormo totes les nits: el futur d'aquesta puta indústria!”. A Tom Cruise l'hem vist sovint cridant en les seves pel·lis. Sovint, un pèl sobreactuat. En aquesta ocasió, però, no era cap personatge. I el moment, probablement, es mereixia una bronca majúscula com aquesta.