És un dels actors espanyols més coneguts i estimats, i quan arriba el seu aniversari, són molts els que s’ajunten per celebrar-lo. Es tracta d’Antonio Banderas, que aquesta setmana ha fet 57 anys.

L’actor ha reunit els seus amics i familiars a la seva ciutat natal, Màlaga, on hi ha organitzat una animada festa.

Banderas ha penjat al seu perfil d’Instagram el moment en què bufava les espelmes d’un gran pastís, entre la mirada i els aplaudiments dels presents. Fent gala del seu sentit de l’humor, l’actor desitja “feliç any nou a tothom”, provocant riures a tota la sala:

A la festa no hi han faltat les cares conegudes, entre aquestes la seva flamant parella Nicole Kimpel, que no se separa d’ell mentre bufa les espelmes. O la ballarina de flamenc Sara Baras i el torero Enrique Ponce, que han protagonitzat un dels moments de la nit amb el seu ball:

Banderas ha volgut agrair les felicitacions a la xarxa, recuperant una foto del seu aniversari “de fa 53 o 54 anys”. “Eternament agraït per les vostres felicitacions i mostres d’afecte. Un gran regal tenir-vos tan a prop. Gràcies!”, escriu mentre veiem la seva cara de nen:

Tot, abans que previsiblement Banderas torni a passar pel quiròfan, arran de l’atac de cor que va patir el passat 26 de gener.