Se’ls ha acabat l’amor. Després de dos anys de relació de parella, Ana Guerra i Miguel Ángel Muñoz han partit peres. Ho avança en exclusiva la revista Semana, que assegura també que les coses entre ells s’havien refredat abans del confinament, i que l’aïllament i la distància (el mateix mitjà publica que ella va marxar a les Canàries durant l’estat d’alarma i ell es va quedar a Madrid), han acabat amb la seva història d’amor de manera definitiva.

Ana Guerra Miguel Angel Muñoz GTRES

Després de dos anys de relació, Ana Guerra i Miguel Ángel Muñoz han tallat | GTRES

Malgrat que durant els dos anys que van estar junts no van oficialitzar la relació, tampoc no van amagar mai el seu romanç quan passejaven de la mà pel carrer o deixaven que els paparazzi els fotografiessin fent-se petons i abraçades. Muñoz, de 37 anys, i Guerra, de 26, es van conèixer dos anys enrere, quan a principis del 2018 van participar a Pasapalabra i es va encendre la xispa entre ells. Va ser aleshores quan van començar a sortir junts. Fins ara. Segons la mateixa publicació, l’ex d’UPA Dance i Ana War van tallar abans de l’estiu de manera amistosa. De fet, la triunfita ja havia donat pistes que alguna cosa no anava bé pocs mesos enrere. En una entrevista amb Pablo Motos a El Hormiguero, a través de videotrucada, el passat 9 d’abril, el presentador va donar per descomptat que estava passant el confinament amb el seu nòvio, quan realment estava sola: “Lo estoy pasando conmigo misma”, va deixar clar.

Miguel Angel Muñoz Ana Guerra Pasapalabra

Ana Guerra i Miguel Ángel Muñoz es van conèixer el 2018 quan participaven a Pasapalabra | Mediaset

Abans de començar la seva relació, Ana Guerra havia tallat amb el cantant canari Jadel, guanyador del programa El número uno (que casualment va comptar també amb l’Amaia, companya seva a OT 2017), i que havia estat el seu nòvio durant els tres anys anteriors. Absolutament gelós de la seva vida privada, a Miguel Ángel Muñoz se li coneixen poques parelles i de curta durada. Va estar amb la Mónica Cruz durant dos anys després d’Un paso adelante, va passar tres anys més amb l’actriu Manuela Vellés, i abans d’estar amb Ana Guerra va tenir un affaire amb la dissenyadora mallorquina, resident a Barcelona, Paula Chacártegui.