Dies de Setmana Santa. Dies de processons. Dies de Germandats. Dies de Passions. Especialment a Sevilla, que aplegarà durant aquests dies el bo i millor de cada casa i on un munt de celebrities es deixaran veure pels balcons de la ciutat mentre desfilen els passos pels carrers de la capital andalusa.

rosauro i aznar gtres

GTRES

Sevilla viu al màxim la seva festa més emotiva i religiosa. I els famosos prenen posicions per tenir les millors vistes d'un ritual de cabdal importància. Aquest Dimecres Sant, sense anar més lluny, s'ha pogut veure l'actriu Amaia Salamanca i la seva parella, l'empresari sevillà Rosauro Varo. No estaven sols, ja que van compartir balconada amb l'expresident del govern José María Aznar i la seva dona, l'exalcaldessa de Madrid, Ana Botella. També hi eren l'exministre popular Juan Ignacio Zoido o el torero Miguel Báez 'El Litri'.

amaia salamanca processo gtres

GTRES

Varo i Aznar s'han mostrat molt confidents i còmplices i han estat moltes les ocasions en que se'ls ha vist compartint rialles. La processó de la Hermandad de El Baratillo ha estat la que els ha unit. Des de les alçades, assistien atents al pas de la Verge de la Caritat des d'uns dels balcons més privilegiats de Sevilla. Varo ha acompanyat en tot moment Aznar, mentre que l'actriu estava a un balcó del costat juntament amb un grup d'amigues. No seran els únics que coincidiran aquests dies tan especials per la ciutat de Sevilla.