Amaia Romero va enamorar el públic del renovat Operación triunfo. Tothom va caure rendit als seus peus cada cop que la sentien cantar. Però també quan parlava obertament de tot sense tenir la més mínima vergonya. Una alenada d'aire fresc sentir-la dir amb tota l'espontaneïtat del món que havia de marxar de plató "porque me estoy haciendo pis" o confessar a les seves companyes d'acadèmia que "tengo muchísimo pelo en el cuerpo, pero me la sopla". Diu el que vol i fa el que vol. Per exemple, trigar molt més del que és habitual a l'hora de publicar el seu primer treballar discogràfic un cop acabat el concurs. Quan tots els triunfitos anaven bojos per treure ràpidament un disc, ella volia anar pas a pas i estar plenament orgullosa del producte final.

amaia2

@amaia

Ara ja és una realitat. El proper mes de setembre veurà finalment la llum Pero no pasa nada, un disc destinat a donar molt a parlar. Per la qualitat dels temes que l'integren, però ja per començar, per la portada. La setmana passada, la navarresa sorprenia amb una fotografia a Instagram on se la veia camuflant els seus pits sota una capa de pintura blava, com la resta del cos, just abans que sortís el seu darrer single, "Nadie podría hacerlo", avançament del disc.

amaia

@amaia

Ara tot aquell color blau damunt el seu cos té una explicació.  Perquè el blau i el cos nu de la cantant estan ben present en la portada del seu primer disc, tal i com ha publicat ella mateixa al seu compte d'Instagram. Una foto on se la  veu de costat, portant només unes botes i suspesa en l'aire de perfil, com si fos la protagonista d'aquells trucs de màgia on es veu un voluntari levitant. Una imatge preciosa que ha generat l'aplaudiment de la xarxa: