Amaia Romero té nòvio: ni més ni menys que el també cantant i actor Álex de Lucas. Parella sorpresa, quatre mesos després que l’extriunfita navarresa partís peres amb Diego Ibáñez, vocalista de la banda madrilenya Carolina Durante. Però és que els rumors que l’Amaia i l’Álex estan junts s’arrosseguen des del novembre, quan feia poques setmanes que se sabia que la intèrpret havia tallat amb el xicot. Es van disparar a la gala dels Goya, on van mostrar una gran complicitat. I ara ho confirma la revista Pronto amb les fotos d’un petó de pel·lícula que han dut a la portada.

amaia alex de lucas gtres

GTRES

D’Almaia a Almaia. Primer, amb l’Alfred García. Ara, amb l’Álex de Lucas. Els dos cops, amb el segell Operación Triunfo per validar la relació. És sabut per tothom que al cantant del Prat de Llobregat el va conèixer dins l’Acadèmia. I al nòvio actual? Doncs gràcies als Javis, que van ser professors de l’Amaia a OT i que han treballat amb l’Álex a Paquita Salas, la sèrie d’èxit que dirigeixen i que s’emet a Netflix.

javier calvo amaia alex de lucas instagram

@javviercalvo

Els Javis es posen la disfressa de celestinos i uneixen l’Amaia i l’Álex. Tercer nòvio d’ella en tres anys. Ja ho diuen que a la tercera va la vençuda.