Queda molt poc per al dia del pare. Si no saps amb què sorprendre'l, però és un amant de la tecnologia, et portem algunes idees perquè el puguis complaure.

Auriculars sense fil

Necessita auriculars per fer esport? Te'n mostrem un que ofereix un potent senyal amb la que podrà assolir fins a 10 metres. És perfecte per als esports, per córrer, dormir, veure la televisió... Fets de material suau per protegir les oïdes del teu pare, tenen una durada de 3 hores per escoltar la música i amb la seva caixa de càrrega portàtil en una hora estarà llest per tornar a ser utilitzat.

auricularesinalámbricos

Tablet de Escriptura LCD Dibuix

Una tablet que li permetrà poder escriure i crear línies de diferent grossor fins i tot amb els dits. Ve amb un llapis tàctil. Gràcies a la potència de la seva bateria mai no necessita carregar-se. Pots treballar amb ella 2 o 3 anys i sobre 50.000 vegades d'esborraments.

tabletdeescritura

Jamber electrònica

Si el teu pare sempre té els cables dels mòbils i els auriculars fets un embolic, et portem aquesta Jamber electrònica amb la qual mitjançant brides podrà organitzar-los. Amb butxaques de malla de fàcil accés serà possible emmagatzemar articles de diferents mides per no perdre'ls mai.

jamber

E-reader Kindle Paperwhite

Si a més és un amant de la lectura pots regalar-li la nova Kindle Paperwhite. Et permet llegir de dia i de nit. Gràcies a l'alta resolució de la pantalla es llegeix com en paper, sense cap reflex i fins i tot sota la llum del sol. Amb una sola càrrega, la bateria dura setmanes. Si mai no s'ha descarregat cap llibre per a aquests gadgets, té un ampli catàleg de eBooks a preus baixos i en diferents idiomes perquè pugui elegir el que prefereixi.

kindle

Gosky Telescopi Terrestre

Si el teu pare és de fer excursions i observar la naturalesa tenim el regal perfecte per a ell. El Gosky Telescopi Terrestre aconsegueix fer imatges nítides, més clares i amb una visió molt més brillant. Ha estat dissenyat per observar aus i paisatges, entre d'altres. És un disseny resistent a l'aigua pel que no farà falta preocupar-se per les condicions climàtiques.

telescopi

Impressora fotogràfica portàtil

La HP Sprocket és l'últim de les impressores. És portàtil, té la mida d'un telèfon mòbil i se la podrà emportar amb ell a qualsevol lloc. Està el teu pare al dia amb les xarxes socials? Llavors, ha estat creada per a ell. Fes possible que pugui imprimir les seves fotografies d'Instagram instantàniament mitjançant l'aplicació gratuïta Sprocket de HP.

impressora

Huawei Mediapad

Sabem que l'ús de les tablets ha crescut en els últims anys, per això et presentem una de les tablets amb la millor relació qualitat-preu. Amb una pantalla tàctil disponible en 8 i 10 polzades, dues mesures perfectes per poder veure pel·lícules o jugar algun videojoc. Té 16 GB d'emmagatzematge amb els quals podrà retenir tot el que desitgi.

mediapad

Esperem que amb aquestes idees aconsegueixis el regal perfecte per al dia del pare. Hi ha mil maneres de demostrar el que estimem els nostres pares i... Mai no està de més!