En teoria, de primero de pijismo és la lliçó que no s'ha de repetir mai un outfit, sobretot, si els llocs on van a fer el paripé són de molta volada o transcendència. La jet set té gravat en foc que no s'hi val repetir look, ni vestit, com a molt, complements, quan es va de sarao en sarao y tiro porque me toca. És el que té tenir tanta pasta que et surt per les orelles, que en teoria, podrien variar d'imatge els 365 dies de l'any i no repetirien cap tria. Però ara, una dona Borbó s'ho ha passat pel forro i ha repetit vestit, tot i que en una altra tonalitat. Potser ha pensat que no tindríem memòria, o potser ha pensat que sí i li llepa un peu anar amb una mena d'uniforme per a les grans ocasions, cosa que ens semblaria perfecte. De qui parlem? De Teresa Urquijo, la dona de l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida.

Almeida boda Teresa GTRES
Teresa Urquijo i José Luis Martínez Almeida / GTRES

Perquè la flamant núvia del bodorrio de l'any a Madrid, com ja hem dit a En Blau, té el cognom Borbó al seu arbre genealògic. Perquè ella i el seu germà Juan (parella, recordem, d'Irene Urdangarin, cosa que emprenya molt a la seva mare Cristina, per allò de l'endogàmia) també són descendents d'Alfons XIII, per resumir la cosa. D'on li ve el toc borbònic a la núvia?: doncs que ella és neta de Teresa de Borbón-Dos Sicilias i Borbón-Parma. Borbona per partida doble, vaja. Una Teresa Urquijo que porta una flamant vida de casada amb l'alcalde madrileny... i que ara és ella la que va a bodes d'altres. Com una on se l'ha vist recentment, envoltada d'amigues, radiant i feliç. A veure si la veuen entre tanta convidada, una mena d On és Wally?, però en cañí.

crismachpuig 1718636562 3392491828131751841 584653150
Teresa Urquijo, de boda / @crismachpuig

Urquijo, de peu, la segona per la dreta, amb un vestit amb estampat de color verd i blanc. Un vestit de flors de The Kooples, una marca francesa, que té un preu de gairebé 400 euros i que és un dels més desitjats per les fans d'aquesta marca, una de les estrelles del catàleg que aquest 2024 han versionat en verd. Perquè l'antecessor és d'un altre color, idèntic, però blau, tal i com recorden a Vanitatis, que són els que s'hi han fixat. I és que mesos abans d'aquest casament al qual ha anat Teresa Urquijo aquest cap de setmana, quan encara no estava casada amb Almeida, va acompanyar la seva parella a una recepció oficial, ni més ni menys que amb els reis i la princesa Elionor. Quan?: el passat 12 d'octubre, quan amb motiu del Dia de la Hispanidad, van oferir una recepció al Palau Reial. Era la seva presentació en societat i què va triar per l'ocasió? Bingo! Aquest mateix vestit, en to blau, escot en forma de V, màniga curta, faldilla i llarg midi.

DL u542535 057
Teresa Urquijo, el 12 d'octubre

Urquijo, per edat, segur que té molts casament en properes dates. Les seves amigues es van casant, com ella, efecte dòmino. Estarem atents per veure si en successius bodorrios, la dona de l'alcalde madrileny va completant la seva transformació en les fitxes del parxís i ara la veiem amb el mateix vestit de flors, però en vermell, i després en groc. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!