Joan Carles I segueix de vacances a Sanxenxo (Galícia) al costat d’un grup d’amics. El rei emèrit està gaudint d’uns dies amb la vela i la gastronomia com a protagonistes.

Els seus restaurants preferits tenen el marisc com a plat destacat, però també seria aficionat a d’altres menjars típics gallecs, segons Vanitatis: amb l’empanada de blat de moro i zamburiñas, pebrot de Padrón, filet empanat, patates fregides, lluç, truita i flam de formatge.

Tot i això, asseguren que la debilitat gastronòmica del Rei són els peus de cabra, les nècores i el txangurro amb vi albariño. De fet, aquest mateix mes va anar de viatge amb la seva filla Elena i els seus néts al País Basc, on els van enxampar atipant-se de marisc.

Rei Joan Carles i infanta Elena  restaurant

Però no només passa el temps omplint la panxa, sinó que també ha participat en la Regata Das Illas Atlánticas, de vaixells clàssics. Una afició que comparteix amb el seu fill, el rei Felip; qui sí que ha estat a Mallorca amb la resta de la família en els tradicionals dies estiuencs a l'illa.

Joan Carles I segueix sense posar un peu a Marivent, gaudint de les vacances tot sol. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat