La família Borbó és ben gran. La Casa Reial està formada per un munt de membres, però molt ben avinguts sembla que no estan. El rei Felip veu com tots s'odien entre si, el que genera una situació insostenible que provoca una polèmica rere una altra. Potser per aquest motiu el monarca opta per bolcar-se en amics íntims...

Un exemple és Eugenio Jáudenes, el seu company de regates durant la joventut. L'any passat va evidenciar-se que segueixen bastant units quan el rei Felip va aparèixer a la boda de la seva filla Martina -qui és, a més a més, fillola seva-. La noia va casar-se amb un empresari hoteler en una romàntica cerimònia que va també comptar amb la presència de Marta Gayá, una de les examants del rei Joan Carles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El tiempo pasa volando, feliz primer aniversario @luisabascal24  09.09

A post shared by Martina Jáudenes (@martinajaudenes) on

Doncs bé, sembla que la vida també somriu professionalment a la fillola de Felip. Les influencers més de moda s'estan mostrant entusiasmades amb el nou projecte de la jove, una marca de cosmètica natural. Amb Mumdose ofereix unes cremes que prometen deixar-te la pell perfecta.

Inspirada en els típics consells de mare que t'ensenyen la importància d'hidratar-te bé, amb aquesta marca pretén convèncer de la importància de fer-ho amb uns productes naturals. Ho elaboren tot a un laboratori petit i en quantitats limitades, però això no ha impedit que ja estigui triomfat només un mes després de la seva primera venda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mumdose Natural Skincare (@mumdose) on

Que hagi escollit un embalatge rosa i amb flors ho fa encara més bufó. Això sí, aquest no és l'únic punt a favor. El preu també ajuda, ja que les cremes i els tònics oscil·len entre els 19 i els 63 €

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mum’s beauty pack- 

A post shared by Mumdose Natural Skincare (@mumdose) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All-day cream + Agua de Thé; combina los dos y obtén una piel limpia,hidratada y sin brillos 

A post shared by Mumdose Natural Skincare (@mumdose) on

La fillola del Rei està triomfant, ara queda veure si també convenç la reina Letícia. O ja l'està ajudant? La veurem amb la pell més hidratada gràcies als cosmètics de Jáudenes?