Vox no en té prou amb tapar les vergonyes dels Borbons i omplir-se la boca amb la Corona. La formació ultra vol que ara, els espectadors de TVE tinguin sobredosi monàrquica. Si fos per ells, el Canal 24 Horas hauria de passar a ser Canal 24 Horas... en Zarzuela.

Santiago Abascal - Felip VI ronda contactes EFE

Santiago Abascal i Felip VI (Efe)

El partit d'Abascal ha registrat una iniciativa al Congrés amb unes exigències a l'administradora única provisional de RTVE, Rosa María Mateo per tal que l'ens públic li dediqui més hores a la família reial per no "ningunear" al cap de l'Estat. Una proposició no de llei on es queixen que RTVE ha deixat de banda el rei i la seva família des que va esclatar la pandèmia, tot i que, segons ells, "don Felipe y doña Letizia y sus hijas llevaron a cabo casi dos centenares de actividades" entre visites institucionals, reunions, visites i coses per l'estil.

rosa maria mateo dit efe

Rosa María Mateo (Efe)

De què es queixen els ultres? De que les referències de la televisió pública a Felip, Letícia i companyia "son escasas, por no decir inexistentes". L'esperpent de la queixa arriba fins el punt que consideren que del seguiment dels Telediarios de La 1 "no se podía deducir que España tuviese un Rey".

ortega smith i felip

Ortega-Smith i Felip VI

Vox creu que TVE ignora Felip i potencia Pedro Sánchez. I no només això. Es posen la capa de Superborbònics per acusar la televisió de dur a terme actuacions de "abierta hostilidad" contra la família reial. El partit d'Abascal pretén que es prenguin mesures per promoure la defensa de la monarquia com a "forma política del Estado español", i fer un seguiment del dia a dia reial. Vaja, com el NO-DO, però canviant les inauguracions de pantans de Franco per les videoconferències de Felip.