Jaime Peñafiel ha parlat tant sobre la vida eròtico-festiva del rei Joan Carles que de vegades, parla massa. L'escriptor i cronista blau per excel·lència ha analitzat tantes vegades i a tants programes els secrets d'alcova de l'emèrit que algun dia derrapa de mala manera. Com aquest dimarts. A Cuatro al día van tornar a comptar amb ell per parlar de les darreres informacions sobre els negocis tèrbols del campechano i sobre el camp de batalla que s'ha generat entre ell i la seva amant més cèlebre, Corinna Larsen. Especialment la frase que li va dedicar ella al rei: "Tiene una obsesión con la mujer. No la deja salir de casa".

corinna i joan carles enfadat

Però Peñafiel va entrar en la seva connexió com si s'hagués pres un cigaló ben carregat i s'hagués fumat un parell de caliqueños. Un to cuñao de barra de bar molt desafortunat. Barroer en l'exposició i amb tuf de masclisme, com li van recordar els col·laboradors del programa i el mateix presentador Joaquín Prat. Diu Peñafiel: "Ayer estuve cenando con una amiga mía de la alta sociedad y ella me dijo una frase rotunda: los Reyes no se deben acostar nunca con putas, sino con señoras. Porque las señoras no largan y las putas sí. Llevaba toda la razón". 

cuatro al dia peñafiel

Jaime Peñafiel a 'Cuatro al día' (Cuatro)

Prat el recrimina: ""¡Hala, venga! Eso es poner la carga de la culpa en la mujer por el mero hecho de serlo". Pilar García de la Granja el titlla de "comentario absolutamente desafortunado". Esther Palomera no va ser tan diplomàtica: "¡Qué barbaridad, qué vergüenza! Es un comentario completamente machista, impresentable e impropio. Es machismo vomitivo". Però el periodista reial segueix justificant la seva argumentació: ""Hay muchas señoras de la alta sociedad que han pasado por la cama de don Juan Carlos y no han largado. En cambio, estas cortesanas, por decirlo así, sí", mentre es feia el suec manifestant no entendre per què era impropi dir el que va dir. "Es machista quien hace el comentario", va reblar Prat. Pots veure-ho clicant a la foto:

cuatro al dia peñafiel2

'Cuatro al día' (Cuatro)

Un clàssic a Espanya: lapidar i posar l'accent en les dones, sobretot, si són amants del gallardo rei Borbó... Lamentable.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat