La Família Borbó, emèrits a banda, té dues branques, la Família Reial, que integren els reis Felip i Letícia, Elionor i la seva germana Sofia. I la Família del rei: les dues infantes Elena i Cristina amb els seus sis fills. El futur de la premsa rosa passa per aquests sis nebots Borbó. De què treballaran, on viuran o quines parelles tindran. Els que sempre tenen parella són els Marichalar: Froilán empalma riques hereves com Mar Torres a instagramers menors, i Victoria Federica tira pels toreros, els discjòqueis i els pilots de motos. En canvi, els quatre nebots Urdangarin, els catalans com se'ls coneix dins la família, eviten les relacions sentimentals. Mai cap dels quatre ha tingut nòvio o nòvia dignes de ser considerats com a tal. Per això ha estat notícia que el més mediàtic, Pablo Urdangarin, tingui una parella més o menys formal, Johanna. Tan formal és la noia que ja coneix a la seva sogra, la infanta Cristina. En l'últim partit de Pablo al Palau blaugrana, a les graderies hi eren, juntes, la mare i la nòvia del jugador: Cristina i Johanna juntes en públic. Johanna és llesta i va de debò. Moltes noies ambicionen el seu lloc i ella s'agafa a la condició de nova royal amb força. Fotos:de la parella amb Cristina:

Pablo i Johanna amb Cristina EP
Pablo i Johanna amb Cristina EP
Johanna Pablo i la infnata al Palau EP
Johanna Pablo i la infnata al Palau EP

Però el que més ha sorprès de les imatges, a banda de com de formaleta va Johanna amb ulleres i sense el seu xandall de jugadora de voley, és que Pablo Urdangarin, encara suat i vestit de blaugrana, en acomiadar-se de la seva parella en lloc d'un petó romàntic a la boca li clava dos petons a les galtes que semblen els que dedicaria a la seva germana Irene. Poca passió i molta formalitat, marca de la casa Borbó, incapaços de demostrar passió en públic. La presència de la sogra imposa i Pablo és formalet, el gendre d'Espanya. La cara de Johanna és un poema quan Pablo li fa dos petonets d'amic:

Pablo clava dos petons a les galtes a Johanna, EP
Pablo clava dos petons a les galtes a Johanna, EP
Poca passió Borbó, EP
Poca passió Borbó, EP

Johanna Zott, de pare alemany, jugadora de l'Esplugues i de bona família, aguanta estoica el que ja han suportat Iñaki, Letícia o Jaime de Marichalar: els Borbons són icebergs, Atenció a aquest nom, Johanna, perquè és el primer cop que un nouvingut a la família es fotografia amb una de les infantes. Elena sempre s'ha allunyat dels efímers nòvios dels seus fills però Cristina s'implica amb Johanna i ja surten juntes. Johanna és llesta. Una royal més a la família.

La crònica oficial de la trobada és del tot edulcorada

Segons l'agència que cobria l'acte: "Si Pablo Urdangarin tiene enamorado a medio país con su saber estar y educación ante los medios de comunicación tras las noticias que han surgido entorno a su familia con la polémica separación que han protagonizado sus padres, imagínense lo que el joven significa para la Infanta Cristina. Aunque no se trata de la primera vez que la hija del emérito ha ido a ver su hijo jugar un partido de balonmano, sí es la primera en la que les vemos súper cariñosos". Carinyos entre ells, amb els de fora, distància, que tots han acabat fatal.