Paloma Rocasolano va emergir en aquest món arrelat en la senzillesa d'una família modesta, aliena als luxes i amb la perspectiva d'una destinació que ningú no podria haver anticipat: convertir-se eventualment en la progenitora de la sobirana d'Espanya. La transformació de la seva existència es va gestar gràcies a Letizia, la cèlebre periodista de TVE que, enamorada del príncep, va acabar contraient matrimoni amb ell i formant una família. L'escrutini constant de les càmeres sobre la consogra de Juan Carlos i Sofia va alterar radicalment la vida de l'ara jubilada infermera, divergint enormement de la realitat que coneixia. En el passat, portades la mostraven en vestit de bany, exhibint una figura envejable, descendint a la platja amb para-sols, cadires plegables i una nevera atapeïda de begudes i entrepans.

Paloma Rocasolano GTRES
Paloma Rocasolano GTRES

Aquella Paloma Rocasolano és ara un eco distant. En l'actualitat, es desenvolupa amb naturalitat per la Milla de Oro de Madrid, ubicada a l'opulent barri de Salamanca. Es fa amb l'alta societat als restaurants de moda de la capital i freqüenta les boutiques més exclusives, no escatimant en tractaments estètics que busquen rejovenir la seva pell.

Les comoditats i privilegis de què gaudeix Paloma Rocasolano deriven en gran manera de la seva connexió filial amb la reialesa. No només es vanta de ser la mare de la reina d'Espanya, sinó que també acompanya Letizia en esdeveniments on pot treure profit de la situació.

"Soc la mare de la reina", diu sempre Paloma Rocasolano

Cada quinze dies, Letizia assisteix al showroom organitzat per Carolina Herrera a Madrid, situat al carrer Claudio Coello. En aquest esdeveniment, Paloma Rocasolano sempre està al seu costat, marcant amb entusiasme aquest dia al seu calendari i aclarint la seva agenda per aprofitar l'oportunitat d'obtenir roba de manera totalment gratuïta. La coneguda escriptora Pilar Eyre, a la seva columna en Lectures, relata com mare i filla arrasen amb la selecció de peces presentades pel personal de la botiga, que ja està familiaritzat amb els seus gustos. Se'ls ofereix un catàleg de peces acuradament seleccionades, principalment de talla 36, la més petita disponible. La col·laboració activa de Paloma en l'elecció de peces reforça encara més aquesta dinàmica, emportant-se ambdues les seves preferències.

Paloma Rocasolano premis princesa
Paloma Rocasolano premis princesa

El guarda-roba de Paloma Rocasolano s'erigeix com un dels més distingits, atapeït de marques de renom i elevat cost. La jubilada comparteix les mateixes firmes de moda que la seva filla, explicant a més amb l'assessorament d'un estilista que maximitza el seu potencial estètic.

Paloma Rocasolano sempre s'aprofita del seu cognom per no pagar ni un euro. "Soc la mare de la reina", diu sempre que entra a comprar a alguna botiga per rebre un millor tracte i si pot ser emportar-se algun objecte. La coneixen massa bé i en alguns llocs té ja prohibit l'accés.