El mateix dia que un digital publica que Iñaki Urdangarin fa temps que no ve a Barcelona per no separar-se d'Ainhoa Armentia, Iñaki apareix a Sant Joan Despí, barallant-se amb el porter automàtic del dúplex de luxe on viu el seu fill Pablo. Mala sort del digital, el mateix que quan va publicar que Pablo mereixia anar a la selecció espanyola el mateix dia que el Barça prescindia dels serveis del jugador. Iñaki i Pablo i han traït el Barça. Aquest dimarts Iñaki, acostumat a barallar-se amb porters d'handbol ha fet el ridícul amb el porter automàtic: no trobava el botó del pis de Pablo. Ajupit a la gatzoneta intentant dir "Pablo ábreme, soy tu padre". Els paparazzi d'Europa Press són bons, fan guàrdia a les portes del pis i han aconseguit les impagables imatges:

Iñaki Urdangarin EP
Iñaki Urdangarin a Sant Joan Despí, EP
Pablo Iñaki Urdangarin Sant Joan Despí EP
Pablo Iñaki Urdangarin Sant Joan Despí EP

Què hi feia Iñaki a Barcelona el dia que es publica que mai no ve a Barcelona? Era un dia important per Pablo i ho demostra la imatge que han captat les imatges després, quan tornaven a casa pare i fill: el jugador, a dia d'avui amb contracte amb el Barça, ha anat a les oficines del club d'handbol Granollers i ha signat el contracte amb el seu nou equip. Això és el que se suposa veient l'objecte que porta Pablo a les mans: una samarreta del club rival del Barça, l'Handbol Granollers. Una samarreta blanca. Anatema a Can Barça. Pablo traint els colors. Iñaki de còmplice. Tants anys culers per acabar així:

Pablo samarreta Granollers, Iñaki EP
Pablo samarreta Granollers, Iñaki EP

L'agència de notícies confirma que tots dos pare i fill s'han reunit amb el Granollers: "Antes de jugar su último partido con el Barça, Pablo se ha reunido con los responsables de su nuevo equipo junto a su mejor consejero, su padre". Iñaki és un bon conseller en handbol, no en inversions com va demostrar al cas Noos. Parlaran de salari i de si jugarà sempre. El fill té la vida solucionada gràcies a que el pare cobrarà una fortuna pel divorci i la mare heretarà una descomunal fortuna quan mori Joan Carles, Centenars de milions d'euros que aniran a parar als quatre fills Urdangarin. No caldrà que treballin. Pablo era l'únic que ho feia però dissortadament no val prou. El Barça B no el vol i marxa al Granollers a jugar la Lliga Asobal en un club molt més petit que el Barça però igual de digne. Pablo de blanc, com ha somiat sempre Espanya. I sense la senyera, la que tenen al coll totes les samarretes del Barça. Sense la bandera catalana, com ha somiat sempre Zarzuela. El Granollers no la té. Un altre motiu per sortir del Barça.