Dimarts i dimecres de la setmana vinent el rei Felip tornarà a encetar una nova ronda de consultes amb els principals líders polítics després de les noves eleccions. Potser el fet que s'apropi el moment de tornar-li a encaixar la mà al rei ha fet aflorar uns nous sentiments monàrquics en Pablo Iglesias

rei felip pablo iglesias GTRES

GTRES

El líder d'Unidas Podemos ha participat aquest dijous en uns actes de celebració de la Constitució al Congrés.  El secretari general del partit morat es va desfer en elogis cap a la princesa Elionor i el seu discurs en català en el seu primer acte oficial a Catalunya fa unes setmanes per l'entrega dels premis Princesa de Girona: "Creo que ese detalle no está mal. Es la demostración de que una niña, sin ser adoctrinada, puede aprender perfectamente a hablar una de las lenguas oficiales del Estado. Creo que la monarquía no está en crisis". Elogis a la nena i una conclusió sobre com veuen ara els catalans als Borbons després d'allò: "Creo que sentó bien en Catalunya escuchar a Leonor, que aspira a ser jefa del Estado, hablando en un perfecto catalán. Fue un detallazo que tuvieron con todos aquellos que piensan, hablan y sienten en esa lengua".

iglesias

La Sexta

Omplir-se la boca i regalar les orelles als Borbons potser sona bé en el seu cap. No així en el de molts catalans que lluny de compartir-ho, l'han estomacat de valent a la xarxa:

Veurem si a partir de que es configuri govern Pablo Iglesias és més monàrquic que la mateixa Família Reial.