Es desconeix qui es troba darrere d'aquesta campanya de desprestigi que s'ha iniciat contra Letizia. Però Casa Reial ha aprofitat l'oportunitat per apartar la monarca de la corona. En l'última dècada, ella mateixa era la protagonista de la institució, havia deixat Felipe relegat a un segon pla totalment desenfocat, una cosa que Zarzuela no podia permetre. Ella havia d'acceptar el seu rol de reina consort, però es negava en rotund. Ara no li ha quedat més remei que acceptar-lo perquè s'ha quedat en desavantatge.

Després de les declaracions de Jaime del Burgo, els Borbó han recuperat el poder a la corona i en la família. Felip VI és qui pren ara totes les decisions i ha donat més llum verda als seus familiars. En els últims mesos s'han reunit en multitud d'ocasions. Per l'aniversari de Leonor, el de la reina Sofia, el de la infanta Elena, el de Juan Carlos, entre altres esdeveniments. És més, els Borbó han tornat a Zarzuela amb total normalitat, sense haver de demanar permís, especialment si es dirigeixen a palau, on viu la reina Sofia i Irene de Grècia. Al Pavelló del Príncep les coses són més difícils perquè allà continua exercint poder Letizia.

Irene Urdangarin europa Press
Irene Urdangarin europa Press

Irene Urdangarin torna a Madrid tot l'estiu per estar amb Juan Urquijo

Irene Urdangarin s'instal·la de nou a Zarzuela. La mudança ja ha començat. La jove ha acabat el seu voluntariat a Cambodja i torna a Madrid, almenys tot l'estiu, sense saber que li oferirà el futur. Ara per ara sembla que tornar a estudiar Ginebra és una opció que ja no contempla. Victoria Federica el va presentar al seu grup d'amics i es va enamorar d'un d'ells, Juan Urquijo. Han mantingut el contacte durant aquests mesos i esperen consolidar la seva relació.

Ara per ara es desconeix el camí que prendrà Irene Urdangarin perquè té molts dubtes i diversos camins. La seva mare Cristina ja li ha deixat ben clar que la vol a la universitat, no li permetrà viure a Madrid sense fer res, com Victoria Federica i Froilán han estat molts anys. Una de les idees és anar-se'n a estudiar el Regne Unit, com van fer Juan i Miguel, segons Vanitatis.

De moment vol gaudir de Madrid, de la seva família i els seus amics, i per descomptat, de la seva nova parella i primer amor. "Irene torna molt emocionada i amb moltes ganes de veure a Juan, a veure com evoluciona tot això", assenyalen amb resignació els qui la coneixen Vanitatis. "S'han trucat per telèfon i s'han escrit". Això ha afavorit que s'intensifiqui la relació. I no ve sola, Letizia ha de suportar també a la seva parella, perquè Juan Urquijo també entra i surt de Zarzuela com vol.

Irene Urdangarin xicot|nuvi
Irene Urdangarin xicot