La duquessa de Sussex ha compartit catifa vermella, aquest cap de setmana, amb la reina. D’Anglaterra? No. Amb la del trap flamenc, la Rosalía. Meghan Markle i la cantant catalana van coincidir diumenge a la ‘premiere’ de la pel·lícula ‘El rei lleó’ a Londres. I totes dues van captar l’atenció de la premsa pel seu estilisme. L’artista de Sant Esteve Sesrovires, vestida de pantera:

rosalia lion king GTRES

rosalia pantera negra GTRES

GTRES

La dona del príncep Enric, en canvi, amb un vestit negre del dissenyador Jason Wu amb transparències a l’escot i les mànigues que li han valgut un munt de crítiques. Al Regne Unit, els ‘haters’ la ridiculitzen perquè diuen que va triar una talla més petita de la que necessita i perquè li estrenyia els pits i li feia marques vermelles al coll pel fregament amb les costures.

meghan markle gtres

meghan markle 2 gtres

GTRES

Els ‘looks’ de la Rosalía i la Meghan Markle no són els únics que han generat un munt de reaccions. El de la cantant Beyoncé, que també va anar a l’estrena, no s’ha quedat pas enrere. El vestit llarguíssim, quasi interminable, de color groc i el tall d’escàndol de la faldilla van deixar tothom bocabadat. Més encara quan la diva estatunidenca va arrencar a caminar al costat del seu home, el raper Jay-Z, i (sense voler) ho va ensenyar gairebé tot:

beyonce gtres

GTRES

La reina del trap flamenc, la reina de l’R&B, ‘El rei lleó’... al final l’única que va anar a la ‘premiere’ sense ser reina és la Meghan Markle. I això que és també l’única que sí que pertany a la reialesa.