Abans d'entrar en la vida de la reialesa britànica, Meghan Markle, ara amb 42 anys, brillava als platós d'enregistrament com una de les protagonistes de la reeixida sèrie 'Suits'. El seu paper com Rachel Zane li va atorgar reconeixement i un lloc destacat al món de l'entreteniment. Tanmateix, en conèixer el príncep Harry, l'actriu va deixar enrere la seva carrera per assumir el paper de duquessa de Sussex, tancant així un capítol en la seva vida professional que semblava haver quedat en el passat.

Des d'aquell moment, Meghan Markle ha passat de protagonitzar escenes diàriament a protegir ferotgement la seva privacitat i la dels seus dos fills, Archie i Lilibet Diana. L'esposa del príncep Harry s'ha convertit en una mestra en l'art d'esquivar els flaixos en els moments familiars més íntims. Tanmateix, i aquí ve el gir inesperat, sembla que la duquessa de Sussex podria estar disposada a trencar la seva pròpia regla si l'oferta econòmica és prou temptadora.

Un milió de raons per tornar al passat

I és que, malgrat la clara bretxa que ha mantingut amb els seus antics companys de repartiment, evidenciada pel seu notable absència en la reunió virtual organitzada per Patrick J. Adams el 2020, Meghan Markle estaria disposada a considerar una reunió amb ells, sempre que la compensació econòmica sigui substancial, assolint la xifra d'un milió de dòlars. Aquest inesperat gir en la seva dinàmica amb l'elenc de 'Suits' ha desconcertat els seus seguidors, que en algun moment la van escoltar expressar amb satisfacció la seva participació en la sèrie.

La notícia va sorgir durant la recent cerimònia dels Globus d'Or, on els protagonistes de 'Suits' es van reunir per presentar un dels premis. En aquest esdeveniment, la duquessa de Sussex va sol·licitar un pagament exorbitant per assistir i posar al costat dels seus excompanys. Davant de la falta d'un acord econòmic amb els organitzadors, Meghan va declinar la invitació, deixant-ne molts preguntant-se sobre el veritable estat de les seves relacions amb l'elenc.

Distanciament total: Meghan Markle ja no té contacte amb els seus antics companys

De fet, Gina Torres, que va interpretar Jessica en la sèrie, va revelar que ja no tenen contacte amb Meghan: "No tenim el seu número. Simplement, no ho tenim, així que... ella veurà. Segur que és feliç de veure'ns aquí", va compartir Torres en una entrevista amb la revista 'Variety'. Aquest distanciament contrasta amb l'estreta relació que mantenien fins fa poc, fins i tot assistint al casament de Meghan i el príncep Harry a Windsor el 2018.

Fonts properes a l'exactriu han insinuat que Meghan s'ha desvinculat de l'elenc des de la conclusió de la sèrie el 2019. Mentre la resta de l'equip manté una forta connexió a través d'un animat grup de WhatsApp, Markle sembla haver-se embarcat en un camí diferent, deixant enrere els llaços que una vegada va compartir amb els seus col·legues televisius. Malgrat l'èxit continu de 'Suits', especialment després de la seva inclusió en el catàleg de Netflix el 2023 i la preparació d'un 'spin-off', Meghan Markle ha tancat definitivament la porta a un retorn. En lloc de mirar cap al passat, l'esposa d'Harry està decidida a destacar per si mateixa al món de l'entreteniment.