Paloma Rocasolano va acudir a l'aniversari de Leonor en companyia de Marcus Brandler, la seva parella. Aquesta setmana els pardalets estan de celebracions. No només la princesa complia anys, sinó que dos dies abans era Telma Ortiz la que realitzava una petita festa per celebrar el seu aniversari. El 2 de novembre també és el de la reina Sofia. L'alemany està perfectament integrat a la família Ortiz Rocasolano. Les filles de Paloma li han acollit amb els braços oberts, al contrari que a Ana Togores, la dona de Jesús Ortiz.

No es va començar a parlar de Marcus Brandler fins fa menys d'un any. Un britànic, nascut a Nigèria, va aparèixer per primera vegada en una portada d'una revista de crònica social fent-se un petó amb una gran complicitat amb Paloma Rocasolano, la mare de la reina d'Espanya. Des d'aquell moment, la parella va deixar d'amagar-se i a poc a poc va aparèixer en més actes públics. De fet, l'alemany va ser l'encarregat d'organitzar una festa especial pel 70 aniversari de la seva parella, a la qual va assistir tota la família per complet. També va estar convidat a l'aniversari de Telma i ara al de Leonor.

Paloma Rocasolano
Paloma Rocasolano

Fill de J.L. Brandler i Pamela Margaret, Marcus té quatre germans: David, Andrew, Penelope i Robert, dos d'ells també van néixer en terres africanes. Concretament, Marcus va néixer a Ibadán, el 1957, una ciutat que es troba a 127 quilòmetres de Lagos.

Letizia consolida el seu matrimoni amb Felip VI. Fa dues dècades que van anunciar el seu festeig i el proper any celebraran vint anys casats. La resta de la família s'ha separat i ha iniciat noves relacions. Telma Ortiz es va divorciar i ara manté una relació amb el músic Robert Gavin Bonnar. Paloma Rocasolano amb Marcus Brandler i Jesús Ortiz amb Ana Togores. Erika Ortiz va morir. La reina també va mantenir diverses relacions abans de casar-se amb el pare de les seves filles. Per això a ningú no li és estrany.

Paloma Rocasolano va anar amb Marcus Brandler a l'aniversari de Leonor

Brandler és empresari, i el seu negoci, Tillbrook Products, es dedica al comerç de te, cafè, cacau i espècies, tal com indiquen els registres oficials britànics. Segons la revista Semana, la parella de Paloma Rocasolano "va arribar a Espanya fa uns cinc anys, recalant primer a Barcelona. Després es va mudar a Madrid, on treballa com a director d'una companyia dedicada a la venda a l'engròs de cafè, te, cacau i altres espècies. Marcus és un expert en els negocis i sol tractar amb altres empreses d'Àsia, ja que ha tingut diverses companyies dedicades a la importació i exportació."

colom rocasolano i marcus brandler
colom rocasolano i marcus brandler

Marcus sempre s'ha mostrat molt discret davant de la premsa. Paloma Rocasolano li ha donat les indicacions pertinents. Tanmateix, el seu caràcter en les distàncies curtes és ben diferent. Es va mostrar molt seriós, amb una actitud altiva, especialment davant de Jesús Ortiz i Ana Togores, i amb els Borbons. Fins ara mai no s'hi havia relacionat i la primera imatge no ha estat del grat de cap.