Letícia i Sofia han recuperat una relació cordial. Entre elles hi ha una gran competència i moltes diferències. L'actual reina està disposada a superar l'emèrita. És considerada una de les 'Royals' més elegant. L'única crítica que rep és la seva falta de proximitat. Dona una imatge freda i calculadora, en ser una dona que vol que tot sigui perfecte i estigui controlat. La seva sogra és una dona molt creient, i molts dels seus actes institucionals estaven relacionats amb la religió. Això és un dels grans canvis que es van viure amb l'arribada de la mare de Leonor i Sofia al tron. Letizia prefereix actes amb finalitats culturals i solidàries.

Tanmateix, Sofia i Letizia si que comparteixen algunes aficions. Hi ha moltes coses de Casa Reial que no figuren a l'agenda. Molts dels plans de la reina són de caràcter privat. En el seu temps lliure surt d'aquestes quatre parets i el lloc que visita és totalment sorprenent. Hauria estat motiu d'algunes converses amables amb la seva sogra.

Letizia Angola vestit efe
Letizia Angola vestit efe

Letizia i Sofia, amants de l'esoterisme

Es tracta del gust d'ambdues per l'esoterisme, una disciplina en la qual estarien molt interessades i de la qual, tal com ha informat Look, no els hauria impedit de gaudir del seu càrrec.

Tal com informa Look, la reina Letícia acudeix d'amagat, camuflada en ulleres de sol i sense la presència d'escortes, a una coneguda llibreria madrilenya especialitzada en l'esmentada temàtica, La Central de Callao. No obstant això, el gust de la dona de Felipe per aquesta disciplina es queda als llibres, una simple curiositat. En Sofia va molt més enllà, és una tradició familiar, ja que Irene de Grècia i Federica també creien en aquesta ciència.

"Li fascina l'ocultisme, el tarot, el misteri OVNI i tot això", han manifestat fonts properes a la Reina emèrita, tal com ha recollit Look. De fet, tal va ser el seu interès que l'escriptor i la Senyora Sofia "van visitar les ruïnes de Nazca i mantenien llargues xerrades", ha assegurat la periodista Pilar Eyre en 'La solitud de la Reina'.

Letizia efe
Letizia efe