El conflicte del taxi és la causa per la qual Letícia va haver d’entrar ahir a Fitur per la porta del darrera. Assetjats per la vaga dels taxistes, els reis d’Espanya van decidir que calia fer acte de presència a la fira internacional de turisme que es fa a Madrid. Però la situació al carrer era complicada i Felip i Letícia es van veure obligats a accedir al recinte d’Ifema per una porta lateral.

felip vi letizia fitur efe

EFE

La capital d’Espanya acull aquest mes de gener dos esdeveniments importantíssims per l’economia. Fitur, d’una banda, i la Mercedes-Benz Madrid Fashion Week. Però Letícia ha decidit que només havia de presentar-se a un d’aquests actes i deixar l’altre de costat. Per què? ‘Vanitatis’ revela el misteri.

El turisme és un dels sectors més importants per l’economia espanyola. Un pal de paller que el 2018 va aportar l’11,1% del PIB de l’Estat. Malgrat quedar força per darrera, la moda va suposar el darrer any el 2,9% de l’economia d’Espanya. Letícia coneix aquestes dades però decideix donar suport als empresaris del sector turístic i menysprear els dissenyadors.

leticia ignacio gonzalez

EFE

El digital ‘Vanitatis’ deixa en evidència la reina espanyola i explica una conversa entre Letícia i un grup de dissenyadors que la van visitar a Zarzuela el novembre del 2015. Letícia Ortiz és una icona de la moda a Espanya i la seva roba és analitzada al detall, com si es tractés d’una influencer. Però la reina va decidir ja fa anys que tindria només un dissenyador de referència i oblidaria la resta. A Letícia la vesteix Felipe Varela i això emprenya la resta de dissenyadors espanyols. Juanjo Oliva, que estava en aquesta trobada, va saltar i li va fer una pregunta força incòmoda a la reina: “Señora, ¿podria decirnos por qué no viste de otros diseñadores españoles cuando todos nos hemos ofrecido para ello?”.

leticia cara sorpresa GTRES

GTRES

Segons detallen a ‘Vanitatis’, un silenci sepulcral va inundar la sala. La tensió era evident. I Letícia va explicar aleshores l’absurda raó per la qual menysprea la resta de dissenyadors: “Conozco vuestros trabajos pero por mi agenda me es imposible ir de un estudio a otro a medirme. La moda no es lo más importante. Ya he escogido a un diseñador para que me vista en los actos públicos”.

leticia operada gtres

GTRES

El grup de dissenyadors va al·lucinar amb la resposta de la reina. A Letícia li falta temps i els dissenyadors no li veuran el pèl a la setmana de la moda de Madrid.