Fa un parell de mesos Pablo Motos va veure’s envoltat d’una gran polèmica en rebre el Premi Nacional de Televisió de mans de la reina Letícia. Va ser en el marc dels Premis Nacionals de Cultura, el que va portar a una confusió que va indignar molts usuaris de Twitter. Controvèrsies a part, la gala va anar d’allò més bé i Pablo Motos va captivar la Reina, qui va enganxar-se a ell.

El Español treu avui a la llum una mania de Letícia: escollir un convidat i monopolitzar-lo per tenir una excusa i poder deixar de banda les selfies que li demanen, farta que l’aclaparin a fotos. Tot assegurant que en aquella ocasió, va ser el presentador d’El Hormiguero qui no va separar-se del costat de la Reina en cap moment. 

letícia i pablo motos  EFE

pablo motos premi cultura efe

EFE

Van estar tanta estona parlant junts, que fins i tot el rei Felip VI s’hauria apropat a ells per demanar a la seva dona que saludés els altres convidats. Letícia hauria continuat com si res, i Pablo Motos s’hauria començat a sentir incòmode. Fins que Concha Velasco va entrar en escena.

L’actriu va ser una altra de les guardonades de l’acte, i va fer-se un lloc al costat de la monarca per demanar-li fer-se una foto juntes. Letícia s’hi hauria negat, contestant que no era el moment més oportú. Tan summament interessant era la conversació amb Pablo Motos? Després de tot un matí compartint confidències, s’ha forjat una gran amistat?