Segon i últim acte oficial de Letícia aquesta setmana i segona jornada vestida amb un abric que es nega a posar-se per les mànigues. Ni se'l corda ni se'l posa, el porta al damunt de les espatlles. Finalment un digital ha trobat la resposta. No ho fa per marcar estil com la reina instagramer que pretén ser. És per elitisme.

leticia efe

letizia look Al Capone GTRES

Letícia abric, EFE / GTRES

És el digital Jaleos qui en dona la clau: "Letizia tiene la obsesión de no ponerse nunca los abrigos como todo el mundo. A ella le gusta colocárselo sobre los hombros, al más puro estilo Al Capone. Tampoco es que necesite cubrirse mucho ya que va de Palacio al coche, del coche al acto y del acto a casa. Frío no le da tiempo a pasar". Vesteix com una mafiosa perquè no passa fred, només trepitja el carrer per anar del cotxe blindat a la porta. Sempre:

letizia look mascuklinio efe

letizia abrigo sobre espalda GTRES

Letícia amb el look Al Capone a l'abric, GTRES

El símil amb la màfia no és innocent. El familiar que més ha delatat Letícia, el cosí, ha definit els seus negocis com a "mafiosos" literalment. David Rocasolano va dir en un llibre sobre Letícia: "El dinero negro en la Casa del Rey no es cosa del pasado ni exclusivo de Juan Carlos. Es parte de la normalidad, un goteo frecuente de empresas privadas que entran en la casa de la familia Borbón. Parece inverosímil que a un recién llegado a Casa Real se le confiase una tarea secreta. Pero en la Familia Borbón  no hay secretos cuando entras a formar parte de ella. Se entra como se entra en la mafia". Aquest llibre ha estat silenciat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat