És coneguda la preocupació de la reina Letícia per la vida saludable. El seu físic ha estat en més d’una ocasió el protagonista de notícies i crítiques, ja que molts consideren que està extremadament prima.

Els experts de la Casa Reial, expliquen que és habitual veure-la fent running al voltant de la Zarzuela. La monarca també és una gran aficionada al ioga i al zumba, disciplina on disposa d’un professor particular. Un exercici que combina amb una estricta dieta. L’últim element que ha integrat a la seva alimentació és la kombucha.

kombucha wikimedia

Wikimedia

Es tracta d’una beguda healthy, molt popular entre les celebrities de Hollywood els darrers anys, que aporta grans beneficis per la digestió i les articulacions. És un te fermentat (amb moltes varietats), ric en probiòtics i amb un sabor peculiar gràcies a una colònia simbiòtica de bactèries.

Segons El Español, fa uns dies va arribar a casa dels reis una gran comanda de productes ecològics entre els quals es trobava aquesta substància. La mateixa font, informa que Letícia va descobrir la kombucha el passat mes d’agost a Mama Campo, un dels seus restaurants predilectes.

 

Y tú, ¿consumes local? ¿consumes ecológico? Consume con conciencia  #mamacampo #madridchamberí

A post shared by Mama Campo (@mama_campo) on

El pack de sis ampolles de kombucha de 250 mil·lilitres val entre 15 i 20 euros, que ja s’està convertint en un dels productes de moda per aquells enamorats del body building