La visita dels reis a Écija, Sevilla, per visitar la millor escola segons una Fundació catalana, la d'Elionor, ha estat un autèntic bany de multituds per Letícia. Ha picat mans, s'ha fet selfies i ha rebut obsequis infantils. Qualsevol pare sap que els menors fan manualitats amb la millor intenció però però a vegades surten bunyols. El fotògraf de la Casa Reial ha tingut el detall d'immortalitzar el dibuix que ha pintat i regalat un nen retratant els reis. Com els veuen els nens? Felip amb cara de pastor del Pirineu i Letícia amb cara de mala òstia:

reis dibuix

dibuix reis CR

Casa reial

El menor pinta un enorme Viva España al dibuix amb una rojigualda onejant, prou motiu perquè la Corona el difongui. Andalusia governada per PP, Cs i Vox adoctrina menors que criden Vivaspaña. Letícia té cara de professora Rottenmehier, la mestra dolenta de Heidi: al dibuix i recolzada als pupitres:

leticia nens rei CR

rei riu nens CR

leticia toca nen GTRES

GTRES / Casa Reial

Nens educats o nens adoctrinats. Si un menor crida Visca Catalunya diran que l'escola catalana sembra odi. Però els vivas a España són normals a l'Andalusia trifachita.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat