La Casa Reial sempre ha mantingut un perfil baix, però sembla que ara no vol passar desapercebuda. Posar-se sempre en el focus mediàtic li ha fet ser més a prop dels ciutadans. Una estratègia per millorar la imatge de la corona. Els espanyols tenen molt poca confiança en la corona espanyola, i són molts els que creuen que és inservible. Segons les dades, l'única esperança seria Leonor, encara no tacada pel cognom Borbó.

Aquesta setmana ha estat molt especial per als reis, encara que es trobin en el focus mediàtic per les declaracions de Jaime del Burgo, i s'especuli amb la possibilitat d'un divorci. Encara que aquest 22 de maig no va passar res, ni tan sols es va veure Felipe i Letizia, ni es va publicar ni una sola fotografia d'ambdós, fa una setmana Casa Reial va sorprendre amb la publicació d'un àlbum fotogràfic actual dels quatre junts. Felipe, Letizia, Leonor i Sofia. Unes imatges que es van fer en Setmana Santa quan els quatre van coincidir uns dies.

Felipe Letizia EFE
Felipe Letizia EFE

Pilar Eyre analitza les fotografies de la polèmica i treu les seves pròpies conclusions

Pilar Eyre creu que aquestes fotografies no eren suficient. Aquest 22 de maig haurien d'haver-se deixat veure i mostrar el seu amor, a més fer públiques imatges de tots aquests anys de relació, les més íntimes i privades, per negar rotundament que hi hagi una crisi en el seu matrimoni.

"La vida íntima del matrimoni no ho sé, la veritat és que crec que cada un fa vida autònoma i són un equip al capdavant de la corona. Però bo, no m'interessa com és la seva vida amorosa perquè el que ens ha d'interessar és que formin un bon equip", ha començat.

"Era una ocasió d'or perquè sortissin unes fotografies de Felipe i de Letizia enamorats, amb complicitat, mirant-se als ulls... El fons ja no l'entenc, perquè és el Palau Reial, què representa això? No és ni el lloc on viuen, ni on estan habitualment".

Leonor Letizia Sofia EFE
Leonor Letizia Sofia EFE

"No hi ha cap fotografia d'ells en actitud|to íntima, d'ells sols només n'hi ha una. Hi ha tan poques fotografies d'ells que la premsa estrangera han tingut que agafar i retallar les nenes perquè se'ls vegi a ells sols", ha sentenciat Pilar Eyre.

Però Pilar Eyre torna a ser molt crítica amb Letizia per la seva falta de naturalitat en totes les fotografies, i és que segons ella es va veure que no estava a gust i va haver de fingir ser una família feliç. "La naturalitat és el més difícil d'aconseguir i aquestes fotografies no són naturals. Únicament es veu natural Felipe quan està amb les seves filles. A mi les úniques fotos que m'han agradat són les que està Felipe tot sol amb les seves filles", afegeix Pilar Eyre.

"Però les fotos de Letizia donant l'esquena, tu les entens? És que no les veig ni estèticament boniques, ni veig el significat. És que a més no la veig ni bonica, ni original, sembla que sigui una perruca allà al mig amb dues nenes al costat".