La relació entre Kate Middleton i Meghan Markle ha estat protagonista de nombrosos titulars i especulacions des que l'exactriu es va unir a la família reial britànica en casar-se amb el príncep Harry. Els rumors i reportatges han pintat un quadre de tensió i desacords entre ambdues, amb molts observadors suggerint que les dues dones mai no han aconseguit connectar de manera real.

La història entre aquestes dues membres de la família reial britànica

Els primers senyals de discòrdia van sorgir poc després del casament de Meghan Markle i el príncep Harry el 2018. Es van esmentar diferències en personalitat i estil de vida, així com en les expectatives i pressions que ambdues enfrontaven en els seus rols dins de la família reial. Kate Middleton, que sempre ha estat vista com l'encarnació del deure real i l'estabilitat, contrastava amb Meghan Markle, que portava una perspectiva més independent i moderna, potser heretada del seu pas per Hollywood. Aquest xoc d'enfocaments sembla haver sembrat les llavors d'una relació problemàtica.

Amb el temps, les tensions van semblar augmentar, ja que es van reportar desacords sobre el personal del palau, diferències en la criança dels seus fills, i desavinences en els seus rols i deures. Els mitjans de comunicació també van jugar un paper significatiu, sovint incrementant les tensions amb reportatges i especulacions. Cada gest i comentari es va analitzar minuciosament, la qual cosa probablement va augmentar la pressió sobre ambdues dones.

Tanmateix, malgrat aquests frecs, Kate Middleton ha mantingut certa comunicació amb el príncep Harry després de la seva mudança als Estats Units, encara que de manera limitada i en circumstàncies específiques. Es diu que aquesta comunicació ha estat principalment a través de trucades i correus electrònics, i ha estat centrada en qüestions puntuals que requerien atenció directa. Aquesta interacció ha estat vista per alguns com un intent de la princesa de Gal·les de mantenir un vincle amb el príncep Harry, malgrat la creixent distància entre ell i la resta de la família reial.

Meghan Markle, d'altra banda, ha estat descrita com l'"ovella negra" de la família per part de Kate Middleton i la resta de la família reial britànica. Aquesta percepció s'ha vist reforçada per la decisió dels ducs de Sussex de retirar-se dels seus rols reals i mudar-se als Estats Units, un moviment que molts van veure com una ruptura significativa amb la tradició i el deure real. L'entrevista dels Sussex amb Oprah Winfrey el 2021 també va intensificar aquesta percepció, ja que van revelar tensions i problemes dins de la família reial que prèviament s'havien mantingut en privat.

Kate Middleton no vol veure la seva cunyada ni en pintura

La decisió de Kate Middleton de distanciar-se per complet de Meghan Markle sembla ser una mesura per protegir-se a si mateixa i a la seva família de la controvèrsia i el drama que envolten els ducs de Sussex, la qual cosa és totalment legítima. Aquest enfocament radical de no voler saber res de Meghan Markle indica un intent de mantenir l'estabilitat i l'harmonia dins del seu propi entorn, a més que la princesa de Gal·les encara segueix ressentida amb l'exactriu per diverses coses del passat.